22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Hyundai HY ACF 15E

Tine la distanta disconfortul termic si apeleaza la produsele potrivite care iti vor readuce confortul. Un racitor de aer portabil ar fi ideal, mai ales daca intentionezi sa racoresti mai multe incaperi. In continuare, vei vedea despre ce este vorba si vei afla tot ceea ce te intereseaza despre racitorul de aer Hyundai HY ACF 15E.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu ar fi foarte multe de spus. Prezinta o carcasa de culoare neagra in combinatie cu alb, iar panoul de control este amplasat in partea de sus. Piciorusele prezinta roti pentru a fi mult mai usor de mutat aparatul.

Masoara 34 x 58 x 32 cm (D x H x W) si cantareste 4 kg.

Specificatii

Racitorul de aer portabil Hyundai HY ACF 15E inregistreaza o putere de 65 W si este prevazut cu trei trepte de viteza, oferindu-i o flexibilitate destul de buna aparatului. Poti opta ntre normal, medu sau maxim, in funtie de confortul dorit.

Totodata, este prevazut cu doua moduri de functionare: aer/aer si aer/apa.

Recipientul pentru apa ofera o capacitate de 5 litri.

Parerea clientilor

Clientii considera acest produs a fi unul eficient, cu care reusesc sa isi faca treaba bine. Racoreste bine incaperea si este foarte usor de reglat. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Hyundai HY ACF 15E este un racitor de aer practic si util in orice locuinta, acolo unde lipsa unui sistem de climatizare se resimte din plin. Este usor de mutat dintr-o incapere in alta, fiind prevazuti cu roti, tocmai de aceea poti racori foarte usor mai multe incaperi. Si pentru ca este important sa afli si oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici. 

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • portabil
  • 3 trepte de viteza
  • 2 moduri de functionare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *