22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Trotec TVE 15 S

Fiindca vara devine din ce in ce mai dificil de suportat, mai ales cand termometrele inregistreaza temperaturi de peste 40 de grade Celsius. Atunci, ai nevoie de un ventilator eficient, care sa iti asigure cele mai bune conditii. Discutam astazi despre un model foarte interesant in acest sens, este vorba despre ventilatorul Trotec TVE 15 S care merita toata atentia noastra.

Design

Ventilatorul este prevazuta cu un design simplu, carcasa fiind alba. Panoul de control este amplasat pe piciorul aparatului, iar prin intermediul sau vei reusi sa realizezi setarile dorite.

Dimensiunile acestuia sunt de 72 x 72 x 122 cm, avand o greutate de 3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Trotec TVE 15 S detine o putere de 40 W, impreuna cu cele trei trepte de viteza, ce ii confera o flexibilitate buna. In plus, datorita functiei de oscilatie, aparatul va realiza miscari stanga-dreapta, la 80 de grade, astfel incat respectiva incapere va fi racorita uniform, dar si mai rapid.

Totodata, inaltimea este reglabila, putand varia intre 105 si 122 cm.

Este un ventilator suficient de puternic, insa consumul energetic este destul de redus.

Treptele le vei regla in functie de necesitate. Astfel, recomandam treapta 1 pentru temperaturi usor ridicate, in timp ce treapta 2 ar fi potrivita pentru temperaturi de aproximativ 30 de grade, iar treapta 3 pentru temperaturi foarte ridicate.

Este un aparat foarte silentios, paletele ventilatorului fiind foarte bine calibrate, asigurand o functionare lina.

Parerea clinetilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest ventilator pe care il considera de departe unul eficient si daca ar fi sa aleaga din nou, ar avea aceea optiune. Confirma faptul ca este suficient de puternic si silentios. Totodata, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Trotec TVE 15 S este un aparat foarte bun, care isi face treaba in parametrii optimi, iar clientii sunt foarte incantati. Este silentios si potriviti atat pentru acasa, cat si pentru la birou. Totodata, aici poti verifica o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • silentios
  • 3 trepte de viteza
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *