25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Trotec TVE 30 T

Temperaturile ridicate devin din ce in ce mai greu de suportat, de aceea trebuie sa ai mereu la indemana aparatul potrivit. Decizia trebuie luata mereu in cunostinta de cauza, de aceea sfatul nostru este sa fii mereu informat. De aceasta data, vom realiza o analiza atenta a ventilatorului turn Trotec TVE 30 T, pentru a verifica in prealabil daca este sau nu, un produs ce merita achizitionat.

Design

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca este un aparat modern si elegant, astfel ca se va potrivi foarte bine atat in living-uri, cat si la birou. In plus, datorita carcasei albe, va fi si foarte usor de asortat, mai ales pentru cei ce sunt foarte atenti la acest aspect.

Ventilatorul masoara 24 x 24 x 76 cm (l x L x A), deci nu va ocupa nici foarte mult spatiu.

Panoul de comanda se afla amplasat in partea de superioara si iti va permite setarea parametrilor doriti.

Specificatii

Ventilatorul Trotec TVE 30 T prezinta o putere de 45 W si trei trepte de viteza, pe care le vei putea ajusta in functie de preferinte si, desigur, de confortul resimtit. Gratie functiei de oscilatie, camera va fi racorita mult mai rapid, dar si uniform.

Functia timer iti permite sa programezi aparatul ppentru a isi incheia activitatea in mod automat.

Ventilatorul produce un zgomot de maxim 60 dB, insa nu este o valoare capabila sa creeze un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat pe care il considera eficient si potrivit chiar si pentru cele mai moderne living-uri. A fost folosit atat acasa, cat si la birou si s-a descurcat bine. Clientii estimeaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Trotec TVE 30 T este un aparat potrivit sa iti asigure conditiile optime pentru a suporta mai usor temperaturile canciulare. Clientii confirma eficienta acestui aparat si se declasa multumiti. Aici gasesti si o oferta de pret care te-ar putea tenta!

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • 3 trepte de viteza
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *