25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Taurus BABEL RC

Pentru ca temperaturile ridicate sunt greu de suportat, te invitam sa faci cunostinta cu un alt ventilator interesant despre care vom discuta pe larg. Este vorba despre ventlatorul Taurus BABEL RC ce ne-a atras atentia datorita eficientei dovedite, dar si prin prisma clientilor incantati.

Design

Ne surprinde in mod placut prin design-ul ultra-elegant cu care a fost prevazut. Astfel, se va integra perfect chiar si intr-un living modern. Panoul de control il vei regasi amplasat in partea de sus a aparatului.

Dimensiunile sale sunt de 24 x 78 x 24 cm (D x H x W), cantarind 3.25 kg.

Specificatii

Taurus BABEL RC este un ventilator turn foarte simpatic ce ofera o putere de 45 W, fiind prevazut cu trei trepte de viteza. Totodata, functia de oscilatie si inaltimea reglabila confera aparatului o flexibilitate foarte buna. Activand optional functia de oscilatie, aparatul va racori uniform camera.

Poti controla aparatul atat cu ajutorul panoului de comanda amplasat pe piciorul aparatului, cat si cu ajutorul telecomenzii.

Timer-ul iti va permite sa programezi timpul de oprire al aparatului, astfel incat vei avea posibilitatea chiar de a adormi cu el pornit.

De asemenea, nivelul maxim de zgomot produs este de 58.9 dB, ceea ce nu ar reprezenta o valoare care sa asigure disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii au fost foarte incantati de acest aparat si, mai ales, de modul in care acesta isi face treaba. De asemenea, au fost atrasi si de design-ul acestui aparat ce s-a potrivit de minune in living-uri elegante. Au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Taurus BABEL RC este un ventilator ce merita fiecare banut pentru ca s-a dovedit a fi eficient, in masura in care reueste sa racoreasca foarte bine incaperea, intr-un timp cat se poate de scurt. Este un adevarat must-have in sezonul cald, de care clientii au fost incantati. In plus, aici poti verifica si o oferta de pret avantajoasa.

Review pe scurt: Taurus BABEL RC

9.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • design elegant
  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *