25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Inca nu ai putut  alege ventilatorul potrivit pentru sezonul cald? Atunci iti recomandam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre fiecare produs care te intereseaza, prin intermediul materialelor pe care le-am pregatit. Ei bine, in continuare vom analiza un alt model de ventilator si anume Taurus ALPATEC TF 780 T. Urmarim, in principal, sa verificam eficienta sa si cat de potrivit este nevoilor tale.

Design

Este prevazut cu un design simplu si modern, iar datorita carcasei albe va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. In partea superioara, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei reusi sa setezi parametrii doriti. La fel de bine poate fi controlat si cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Ventilatorul masoara 20.5 x 78 x 18.5 cm (l x L x A), avand o greutate de 3.2 kg.

Specificatii

Taurus ALPATEC TF 780 T prezinta o putere de 45 W si trei trepte de viteza, pe care le poti ajusta in functie de preferinte. Functia de oscilatie ajuta la racorirea uniforma a incaperii.

Datorita celor trei moduri din dotare: normal, natural si somn, aparatul iti poate asigura confortul mult dorit, indiferent de momentul din zi.

Timer-ul ii va permite sa presetezi timpul de incheiere a activitatii aparatului, pana la 450 de minute.

Parerea clientilor

Clientii reusesc sa isi faca treaba foarte cu acest ventilator ce racoreste in timp real intreaga incapere. Este eficient atat pentru a racori living-uri, dormitoare, cat si biouri. In mare parte, cumparatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Taurus ALPATEC TF 780 T este un ventilator care isi face treaba destul de bine, fiind capabil sa asigure confortul pierdut odata cu aparitia caniculei. Clientii pot confirma ca este un aparat de calitate, ceea ce reprezinta un avantaj. Pentru a verifica si o oferta de pret actuala, intra aici.

Recenzii pe scurt: Taurus ALPATEC TF 780 T

8.9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • 3 trepte de viteza
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *