22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Taurus ALPATEC PONENT 16 C

Alege aparatul potrivit capabil sa inlature disconfortul creat de caldura. Fiecare dintre noi avem nevoi diferite, in consecinta si produsele difera. Este important sa cunosti foarte bine fiecare produs, pentru a il alege pe cel corect. In continuare, vom analiza ventilatorul cu picior Taurus ALPATEC PONENT 16 C astfel incat sa poti verifica daca coincide cu nevoile tale.

Design

Este prevazut cu un design destul de simplu, avand o carcasa alba, ideal atat pentru acasa, cat si pentru birou. Panoul de control este amplasat, desigur, pe piciorul aparatului, iar prin intermediul acestuia vei reusi sa realizezi setarile dorite.

Dimensiunile acestuia sunt de 55.5 x 13.7 x 43.5 cm (D x H x W), avand o greutate de 3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Taurus ALPATEC PONENT 16 C inregistreaza o putere de 41 W si este prevazut cu trei trepte de viteza. Totodata, functia de oscilatie permite realizarea unor miscari circulare stanga-dreapta, pentru o racorire uniforma a incaperii. Piciorul si inclinarea vor fi reglabile, ceea ce il transforma intr-un aparat destul de flexibil.

Debitul inregistrat este de 50.3 m3/min.

Este un ventlator silentios, care nu te va deranja in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Ei bine, la randul lor, si clientii au fost multumiti de acest produs si cei mai multi sustin ca il lasa pornit intreaga zi. Se descurca foarte bine si il recomanda mai departe. Considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Taurus ALPATEC PONENT 16 C este un aparat care se descurca bine in sezonul cald, racoreste rapid si eficient incaperea, iar clientii sunt multumiti. In mare parte, nu au fost identificate probleme de functionare, deci este un produs fiabil. Aici poti verifica si o oferta de pret daca esti interesat.

8.8

Pret

8.7/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • 3 trepte de viteza
  • silentios

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *