25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Taurus SIROCCO 18

Opteaza pentru cele mai potrivite produse capabile sa iti asigure cele mai bune conditii. Inainte de a face orice achizitie, este important sa fii in tema cu privire la produsele care te-ar interesa. De aceasta data, vom discuta despre ventilatorul de podea Taurus SIROCCO 18 caruia ii vom realiza o analiza atenta, pentru ca tu sa poti decide, in final, daca se incadreaza si cerintelor tlae.

Design

In ceea ce priveste design-ul, ne-a lasat o impresie buna, avand un aspect foarte elegant si placut. Dimensiunile sale sunt de 55 x 18 x 54 (D x H x W), deci nu va ocupa spatiu prea mare, in timp ce greutatea ajunge la 5 kg.

Specificatii

Taurus SIROCCO 18 este un ventilator de podea ce ofera o putere foarte mare, de 120 W, pe care o poti regla pe trei trepte de viteza, in functie de preferintne. Totodata, unghiul de inclinare poate fi reglat, pentru ca aerul sa fie ventilat in directia dorita.

Este prevazut cu picioruse antialunecare, ce asigura o foarte buna aderenta si stabilitate aparatului.

Dat fiind ca este un aparat puternic, era firesc sa vina la pachet cu un nivel de zgomot mai ridicat, insa nu exagerat – 67.3 dB.

Parerea clientilor

Client sunt de parere ca este un aparat foarte practic si eficient, ce ofera o putere mare, motiv pentru care si camera este racorita mai rapid. Nu au identificate probleme, motiv pentru sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Taurus SIROCCO 18 este un ventilator puternic, ce ofera o eficienta ridicata, de care clientii sunt incantati. Racoreste rapid si eficient incaperea, ceea ce este cel mai important. Pentru a consulta si oferta de pret actuala, intra aici.

Review pe scurt: Taurus SIROCCO 18

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • putere mare
  • 3 trepte de viteza
  • design placut

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *