25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Taurus SIROCCO 14

A sosit momentul in care trebuie sa achizitionezi un ventilator si nu ai reusit sa gasesti modelul potrivit? Interesul nostru este sa alegi de fiecare data produsului potrivit, iar pentru aceasta, este necesara o informare in prealabil. De aceasta data, iti vom prezenta ventilatorul Taurus SIROCCO 14 ce promite a fi un produs fiabil, capabil sa inlature disconfortul termic.

Design

Prezinta un design compact, avand carcasa argintie, iar in partea de jos este prevazut cu o baza foarte stabila. Dimensiunile aparatului sunt de 43 x 17.5 x 43 cm ( D x H x W) , avand o greutate de 2.9 kg.

Specificatii

Taurus SIROCCO 14 este un ventilator de podea prevazut cu o putere de 60 W, care va putea fi reglata pe trei trepte de viteza. Totodata, poti regla unghiul de inclinare, astfel incat aerul va fi ventilat in directia pe care o doresti.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 58.21 dB, prin urmare nu va fi deranjant din aceasta perspectiva.

Parerea clinetilor

Clientii sustin ca aparatul reuseste sa isi faca treaba cum trebuie, motiv pentru care au fost multumiti. Este potrivit pentru a fi utilizat atat acasa, cat si la birou. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Taurus SIROCCO 14 este un aparat ce reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi, caruia ii vei gasi foarte usor locul, avand in vedere ca ocupa destul de putin spatiu. Daca esti interesat sa consulti si o oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

8.8

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • 3 trepte de viteza
  • putere mare
  • dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *