22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Taurus TROPICANO 4 V

Este timpul sa iei atitudine si sa infrunti temperaturile care devin din ce in ce mai greu de suportat. Noi iti recomandam sa te orientezi catre un model de aparat de aer conditionat sau un ventilator. Indiferent de care ar fi optiunea ta, este important sa alegi de fiecare data produsul cel mai potrivit. In acest caz, noi suntem aici sa iti prezentam fiecare produs de care ai putea fi interesat pentru a descoperi daca iti acopera sau nu, integral nevoile. Subiectul nostru de discutie de aceasta data va fi ventilatorul de podea Taurus TROPICANO 4 V caruia ii vom realiza o analiza atenta.

Design

Este prevazut cu un design placut si compact, avand o carcasa de culoare alba. In partea dreapta sus, se afla amplasat un mic buton, care te va ajusta sa ajustezi puterea in functie de necesitate. Prezinta o inaltime de 50 cm si o greutate de 4 kg.

Specificatii

Taurus TROPICANO 4 V este un ventilator de podea ce ofera o putere de 60 W, pe care o poti regla cu ajutorul celor trei trepte de viteaza. Este prevazut cu o elice ce are un diametru de 40 cm.

Pentru o racorire uniforma a cameri, aparatul detine sistem multidirectional al fluxului de aer.

Totodata, daca ai copii mici, trebuie sa stii ca este un aparat sigur fiindca prezinta gratar de protectie.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti, in mare parte, de acest aparat, care functioneaza in parametrii optimi. Nu au ce sa ii reproseze, prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Taurus TROPICANO 4 V este un ventilator simplu si practic, pe care il poti aplasa oriunde in casa, fiind capabil sa iti asigure conditiile optime pentru a suporta mai usor verile toride. Aici gasesti si o oferta de pret avantajoasa, pentru acest produs.

8.8

Pret

8.7/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • putere mare
  • dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *