25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung Visionary Mapping System

Te-ai saturat sa fii nevoita sa aspiri aproape zilnic intreaga casa? Avem o solutie pentru tine. Brand-ul coreean Samsung, lanseaza pe piata un device cu totul interesant, care va face treaba in locul tau. Si partea cea mai interesanta este ca poate face curatenie chiar si in absenta ta. Este vorba despre aspiratorul robot Samsung Visionary Mapping System, un adevarat must-have in casa oricarei gospodine. Cine nu si-ar dori, cand ajunge seara de la munca, sa gaseasca intreaga casa curata?

Design

Din punct de vedere al design-ului, vorbim despre un produs foarte elegant si modern, avand carcasa de culoare neagra in combinatie cu albastru. Este un aparat suficient de mic pentru a putea patrunde si in locurile greu accesibile cum ar fi sub mobila. In acest sens, are o latime de 35.5 cm, inaltime 9.3 cm si adancime 35.5 cm. Greutatea sa nu depaseste 3.5 kg.

Specificatii

Samsung Visionary Mapping System este un aspirator robot ce prezinta aspirare uscata. Inca din numele produsului, observam ca prezinta tehnologia Visionary Mapping ce ii permite sa isi faca o harta a apartamentului si a zonelor pe care le are de curatat. Practic, acest lucru este posibil prin intermediul celor doua procesoare din dotare si a camerei digitale, capabile sa inregistreze modul in care este dispusa locuinta ta, pentru a isi schita cel mai eficient traseu.

Un alt avantaj cu care vine la pachet acest aspirator se refera la posibilitatea detectarii obstacolelor aflate in cale, astfel incat sa nu interactioneze cu ele. Este posibili ca la prima utilizare robotul sa nu aiba o traiectorie foarte buna si eficienta, insa pe parcurs se va regla. Pana isi va pune la punct sistemul de navigatie in totalitate, nu iti ramane decat sa ai putina rabdare.

Aspiratorul este capabil sa aspire atat fire de praf, cat si par de animale, chiar direct de pe mocheta. Fiind un aparat versatil, este capabil sa curete orice tip de suprafata, fie ca vorbim despre gresie, parchet sau covor. Isi va face treaba foarte bine, in egala masura.

Detine forma de disc, aparent ii va fi greu sa adune murdaria aflata de-a lungul peretelui, insa de acest lucru se ocupa cele doua perii laterale de care dispune. Printr-o miscare circulara, va conduce mizieria catre sectia de aspirare, fiind foarte bine curatate si colturile camerei.

Nu este la fel de puternic ca un aspirator clasic, insa pentru a mentine curatenia de zi cu zi, este alegerea ideala.

In cazul in care observi ca aspiratorul nu a curatat o pata, il poti indrepta catre locul respectiv, pentru a curata din nou. Acest lucru il poti face chiar din telecomanda. Dupa ce a terminat de curatat locul unde l-ai trimis, isi va relua activitatea de unde a ramas.

Indata ce bateria incepe sa se descarce, aspiratorul se va duce singur catre baza de incarcare, iar bateria va fi incarcata. Dupa ce bateria a fost incarcata in totalitate, robotul isi va relua activitatea, din punct in care a ramas inainte ca bateria sa ii fie descarcata.

Un obstacol in fata sa ar putea fi firele si ar putea ramane blocat in ele. De aceea, este recomandat sa fii atent si sa ii elimini aceste tipuri de obstacole din cale.

Pentru a nu fi distrus mobilierul sau zgariati peretii, carcasa a fost prevazuta cu un material moale, dar aparatul este dotat si cu functia de perete virtual. Aceasta functie o vei seta chiar tu, iar aparatul nu va depasi limimtele prestabilite. Daca exista zone in care nu ai dori sa ajunga, poti seta si vei sta linistit ca nu se va duce in zona respectiva.

Capacitatea de colectare este de 0.6 litri, fiind necesara golirea recpientului cam de 2-3 pe saptamana, in cazul in care este utilizat zilnic. Puterea sa este de 40 W.

Autonomia bateriei este de 90 de minute si necesita 120 de minute pentru a se reincarca.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 70 dB, fiind relativ silentios si nu va produce un sunet deranjant.

Modurile de curatare cu care a fost prevazut robotul, sunt:

  • Auto
  • Spot
  • Max
  • Manual

In acelasi timp, poate fi programat sa curete doar o data – One-Time, sau poate sa fie setat pentru curatarea zilnica – Daily Schedule.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un produs foarte eficient pentru curatenia de zi cu zi. Este usor de utilizat, autonomia bateriei este suficient de buna, iar zgomotul produs nu este foarte puternic pentru a fi deranjat. Acestia au mai apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Aspiratorul robot  Samsung Visionary Mapping System  este un produs ce te ajuta la mentinerea curateniei, capabil sa aspire chiar si parul de animale. Poate fi programat pentru a face curatenie si in absenta ta. Indata ce si-a facut mapa casei, acestea va configura cel mai bun traseu. Pentru o oferta de pret actualizata, intra aici.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • silentios
  • senzor de detectare a obstacolelor

Puncte slabe

  • puterea nu este foarte mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *