22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Dirt Devil M608

Cand consideri ca nu mai poti face fata activitatilor casnice, atunci iti recomandam sa te orientezi asupra unui model de aspirare. In mare parte, alegere depinde si de bugetul de care dispui la momentul respectiv. Iti prezentam in continuare, robotul de aspirare Dirt Devil M608 ce te poate ajuta in curatenie de zi cu zi.

Design

Robotul este prevazut cu un design modern, destul de simplu, avand carcasa de culoare neagra. Este un aparat destul de mic pentru a putea patrunde si in locurile unde un aspirator normal nu ar putea. Are o latime de 32 cm, inaltime de 7.5 cm si adangime de 32 cm. Totodata, cantareste 1.8 kg.

Specificatii

Dirt Devil M608 este un aspirator robot prevazut cu un recipient pentru colectarea prafului de 0.4 litri. Nu poate inlocui in totalitate aspiratorul clasic, insa este eficient pentru curatenia zilnica, mai ales in locurile mai dificil de ajuns. Presupune aspirare uscata si functioneaza pe baza de baterie cu autonomie de 60 de minute, timpul de incarcare fiind de 4-5 ore.

Dirt Devil este o firma renumita in industria produselor de curatenie. De aceea, din portofoliul sau nu puteau lipsi aspiratoarele robot ce ofera un grad mare de comoditate cumparatorilor.

Acest robot poate fi setat sa ajunga doar in anumite camere. Daca intr-o camera ai obiecte ceva mai sensibile, atunci poti seta robotul sa se opreasca la usa. Vei primi alaturi de el si un senzor ce emite un semnal laser. Acesta va trebui amplasat la usa, iar indata ce robotul va primi informatia, nu va trece de acel semnal.

Aspiratorul prezinta o putere de 18 W, nefiind una foarte mare, acesta va face echipa perfecta cu un aspirator normal.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este un produs care isi face treaba destul de bine, potrivit mai mult pentru a aduna praful, parul de animale in locurile greu accesibile. Este usor de utilizat si ofera un plus de confort gospodinelor. Considera raportul calitate/pret satisfacator.

Concluzie

Aspiratorul robot Dirt Devil M608 nu putem spune ca este un produs care exceleaza, ci mai degraba, am putea spune ca este un produs care ar putea completa minusurile unui aspirator normal. Concret, poate ajunge pe sub mobila, aduna foarte bine praful, insa nu are puterea unui aspirator clasic pentru a aspira toata mizeria. Pentru o oferta de pret actuala, intra aici.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • curata toate tipurile de suprafete

Puncte slabe

  • putere mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *