13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Ariete Briciola 2711

Curatenia poate deveni o activitate mult mai simpla si placuta, daca ai la dispozitie aparatura necesara. Robotul de aspirare Ariete Briciola 2711 ne demonstreaza si ne convinge ca este foarte usor sa ai o casa curata fara un minim de efort. In continuare, vom vedea despre ce este vorba si de ce este capabil acest mic robot cu o eficienta atat mare.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design placut, avand carcasa verde in combinatie cu alb. Este un aparat suficient de mic, pentru a putea patrunde chiar si in colturile mai putin accesibile, greutatea sa nedepasind 3 kg.

Specificatii

Ariete Briciola 2711 este un aspirator robot potrivit pentru orice tip de suprafata fie ca vorbim despre parchet, gresie sau covor. Functioneaza pe baza de baterie ce are o autonomie de 90 de minute, iar cand aceasta incepe sa se descarce, aparatul se va indrepta singur catre baza de incarcare.

Este dotat cu o serie de senzori foarte avansati precum cei anti-coliziune si anti-obstacole, astfel incat sa asigure o curatenie cat mai eficienta, fara a lovi mobilierul si alte obiecte.

Poti folosi telecomanda pentru a seta timpul in care sa inceapa curatena intr-o anumita zi, controlarea miscarilor robotului, posibilitatea de a activa functia turbo acolo unde zonele sunt foarte incarcate de murdarie. Sunt utilziate miscari concentrice in viteza, pentru a aspira cat mai bine urmele de mizerie.

Puterea nu este una foarte mare – 25 W, insa poate aspira foarte bine zonele in care aspiratorul clasic nu ajunge, fiind capabil sa indeparteze orice urma de praf si chiar par de animale. Capacitatea de colectare este de 0.5 litri.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca acest aspirator este unul eficient, care le usureaza vizibil munca. Este usor de folosit si partea interesanta, este ca detine o serie de senzori foarte util. Il poti programa oricand sa inceapa curatenia, iar prezenta ta nu este absolut necesara acasa. Prin urmare, considera raportul calitate/pret bun,

Concluzie

Aspiratorul robot Ariete Briciola 2711 este un electrocasnic de mare ajutor in orice casa, ce iti simplifica radical intreaga activitate casnica. Poti sa fii la serviciu, iar el se va ocupa de toata murdaria si praful de pe jos. Ce poate fi mai placut sa vii acasa, iar casa sa straluceasca? Aici poti consulta si actuala oferta de pret.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • senzori diversi
  • ofera un plus de confort
  • poate fi programat

Puncte slabe

  • puterea nu este foarte mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *