22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HCF-306A+

Cauti o lada frigorifica spatioasa care sa iti mentina in maxima siguranta alimentele? Iti propunem sa faci cunostinta cu lada frigorifica Heinner HCF-306A+ care dispune de un volum generos, la un pret destul de accesibil. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla tot ceea ce te intereseaza in cadrul acestui articol despre produsul in cauza.

Design

Acest model de lada detine un design simplu, avand carcasa de culoare alba. Deschiderea se realizeaza pe verticala, iar manerul este orizontal. Lada masoara 112.5 x 83 x 67 ( l x L x A). In partea de jos, observam niste roti mici care vor face mai usoara mutarea lazii dintr-o parte in alta.

Specificatii

Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica ce inregistreaza o capacitate totala de 306 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Aceasta inseamna ca va consuma cu pana la 24% mai putin decat o lada frigorifica incadrata in clasa A. Cu alte cuvinte, alimentele vor fi pastrate in maxima siguranta, la rece, iar consumul va fi destul de redus.

In ceea ce priveste zgomotul produs in timpul functionarii, lada este foarte silentioasa, zgomotul nu depaseste 45 dB. Temperatura interioara poate fi setata manual.

Heinner HCF-306A+ dispune de o functie avansata, care atunci cand temperatura interioara tinde sa fie prea ridicata, va emite un semnal sonor.

Prezenta raftului metalic detasabil constituie un alt avantaj. In acest context, vei putea depozita separat alimente care risca sa imprumute mirosuri.

Parerea clientilor

Clientii s-au declarat pe deplin multumiti dat fiind ca le satisface nevoile. In acest sens, lada este foarte eficienta, mentine foarte bine alimentele la rece, este extrem de silentioasa si functioneaza in parametrii optimi. In plus, clientii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ este un aparat de incredere pe care il recomandam. Este foarte incapator, silentios, iar consumul de energie va fi unul destul de mic. La randul lor, clientii sunt foarte multumiti, motiv pentru care ii confera produsului inca un plus. Aici poti verifica o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • capacitate foarte mare
  • fucntie super-congelare
  • semnal avertizare temperatura ridicata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *