17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Ecovacs DEEBOT M81

Pentru persoanele ocupate sau care, pur si simplu, doresc sa isi simplifice si eficientizeze munca, recomandam cu incredere robotul de aspirare. O idee interesanta, de luat in calcul este robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Reprezinta un real ajutor in orice locuinta, de fiecare data cand vei avea nevoie!

Design

Dispune de un design foarte modern, carcasa fiind de culoare neagra. Este un aparat mic, masurand doar 34.8 cm latime, 7.9 cm inaltime si 34.8 cm adancime, astfel ca va putea patrunde chiar si in locurile greu accesibile. Cantareste numai de 3.6 kg.

Specificatii

Ecovacs DEEBOT M81 este un super robot potrivit atat pentru aspirarea uscata, cat si pentru aspirarea umeda, prevazut cu o capacitate de colectare de 500 ml. Este un aparat capabil de a matura, aspira, spala si chiar usca doar la o singura trece pe suprafata dorita.

Datorita senzorilor avansati cu care a fost dotata, va detecta automat mobilierul si scarile. In acest mod, nu vei avea de ce sa iti faci griji ca iti va distruge mobilierul sau ca ar putea cadea pe scari.

Sistemul de filtrare asigura o eficienta ridicata, aerul evacuat fiind considerabil mai curat, reducand alergenii.

Asigura o autonomie foarte mare de 110 minute, iar in momentul in care bateria se va descarca, aparatul va merge catre statia de incarcare singur.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 57 dB, asa ca va aspira intreaga locuinta fara sa deranjeze vecinii.

Prin urmare, nu va fi necesara interventia ta, robotul isi va face treaba chiar fara sa fii macar prezent acasa.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este aparatul ideal pentru curatenia de zi cu zi. Practic, face treaba in locul lor, asigurandu-le timp pe care il pot doza altfel. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ecovacs DEEBOT M81b este un robot de aspirare foarte eficient si interesant, unul dintre cele mai performante modele. Este foarte bine dotat, fiind capabil sa realizeze harta casei pentru a evita incidentele neplacute. Intrand aici poti gasi o reducere de pret foarte buna.

 

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • capacitate mare de colectare
  • curatare in 5 etape
  • senzori avansati
  • sistem de filtrare eficient
  • nivel zgomot redus

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *