19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albastros Siena-Eco

Stii cat de dificil este sa faci curatenie in intreaga locuinta fara sa ai la dispozitie un aspirator eficient? Tocmai de aceea, iti recomandam sa alegi cel mai potrivit produs pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara. De aceasta data vom discuta despre aspiratorul cu sac Albastros Siena-Eco pentru a verifica eficienta si fiabilitatea sa.

Design

Aparatul dispune de o carcasa foarte simpatica, de culoare visinie, butoanele fiind amplasate in asa fel incat sa ai acces rapid si facil la ele. Nu este un aspirator mare, drept pentru care va fi usor de manevrat, dar si de depozitat.

Specificatii

Albastros Siena-Eco este un aspirator ce ofera o putere de 1400 W. Este prevazut cu sac pe care il poti goli foarte facil, fiind refolosibil. Capacitatea de colectare ajunge pana la 3.5 litri, fiind arhisuficienta.

Gratie microfiltrului, aerul evacuat va fi mai curat, particulele de praf fiind retinute in interior.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aspirator cu care isi pot face treaba foarte bine, fiind usor de manevrat. De asemenea, sustin ca aduna murdaria eficient atat de pe suprafete dure precum gresie, parchet, cat si de pe covor. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Albastros Siena-Eco este un ajutor de nadejde in orice locuinta, care isi face treaba eficient. Este usor de manevrat, iar curatenia ar putea deveni o adevarata relaxare. Aici poti fi la curent cu oferta de pret actuala.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • capacitate de colectare mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *