24 aprilie 2024
Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Rowenta Air Force Light RH6543 este un model de aspirator vertical care va poate usura realmente munca pentru a mentine curatenia intr-un mod mai facil, fara efort. Ofera o putere buna de aspriare si poate fi o solutie excelenta chiar si in locuintele unde sunt copii mici sau animale de companie.

Aspiratorul vertical Rowenta Air Force Light RH6543 prezinta o putere de 30 W si ofera o autonomie de 30 de minute suficient de mare pentru a aspira fara probleme cel putin un apartament. Aparatul prezinta un cap de aspirare special prevazut cu sistem Power Light ce asigura o vizibilitate mai buna, iar datorita greutatii reduse de doar 2.32 de kg este foarte usor de manevrat. Face fata cu succes atat murdariei de pe podelele dure, cat si de pe covoare.

Aspiratorul are la baza sistem ciclonic ce asigura o buna separare a prafului. La nivelul manerului se afla butoanele prin intermediul caruia puteti controla aparatul. Puterea regla puterea de aspirare in functie de tipul suprafetei.

Dispune de baterie Litiu-ion ce are nevoie de cinci ore pentru o incarcare completa. Totodata, este prevazut cu un rezervor unde este colectata murdaria cu capacitatea de 650 ml, fiind suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti sesiunea de aspirat pana nu terminati treaba.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 26 cm adancime, 22 cm latime si 109.2 cm inaltime, avand o greutate de 2.32 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta Air Force Light RH6543 este un aspirator vertical care va poate simplifica munca, fiind foarte usor de folosit si de manevrat. Cumparatorii sunt extrem de incantati de el si sustin ca are o putere de aspirare buna, este foarte practic, usor de depozitat, iar autonomia este suficient de mare pentru a aspira fara probleme apartamente fara a se descarca. Il recomanda cu incredere mai deparate si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Review pe scurt: Rowenta Air Force Light RH6543

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Sistem de ilumare cu LED
  • Autonomie buna
  • Recipient incapator

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *