25 iulie 2024
Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta RH6545WH AFE Light este un aspirator vertical foarte practic si eficient in orice locuinta, mult mai confortabil de folosit decat un aspirator clasic. Reuseste sa aspire murdaria de pe suprafata podelelor dure si covoarelor cu peri scurti si nu depinde de o sursa de alimentare. Poate fi o alegere excelenta pentru cei care au copii mici sau animale de companie, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aspiratorul vertical Rowenta RH6545WH AFE Light are la baza sistem ciclonic care are capacitatea de a separa praful de aerul aspirat si beneficiaza de o baterie de 14.4 V prevazuta cu tehnoogia litiu-ion, oferind o autonomie de 30 de minute. Astfel, nu va mai trebui sa depindeti de o sursa de alimentare, va veti putea face treaba simplu si rapid. Gratie greutatii reduse de doar 2.3 kg, este extrem de usor de manevrat. Rowenta RH6545WH AFE Light review

Capatul de aspirare al aspiratorului beneficiaza de sistemul Power Light ce consta in iluminare cu LED pentru o vizibilitate mai buna asupra suprafetelor pe care le aveti de curatat. Manerul confortabil face ca aparatul sa fie usor de folosit si de manevrat de catre utilizator. Totodata, mrudaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 0.65 litri, suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti activitatea pentru a il goli. Puteti face acest lucru la finalul sesiunii de curatenie, simplu si rapid. Tot la nivelul manerului, puteti gasi variatorul de putere ce permite reglarea puterii de aspirare in functie de zona pe care o aveti de aspirat, dar si de nivelul de murdarie.

Filtrul de aer integrat poate fi detasat usor si spalat pentru a fi refolosi. Bateria din dotare are nevoie de cinci ore pentru o incarcare completa.

Aparatul poate fi depozitat foarte usor pe verticala ocupand foarte putin spatiu. Dimensiunile acestuia sunt de 26 cm adancime, 22 cm latime si 109.2 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Rowenta RH6545WH AFE Light este un aspirator vertical foarte practic si eficient in orice locuinta, pe care il puteti manevra usor si care ocupa mult mai putin spatiu decat un aspirator clasic. Cumparatorii confirma faptul ca isi face treaba bine si este un real ajutor pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Bateria este suficient de mare pentru a aspira un apartament fie el si mai spatios, iar aspiratorul poate fi manevrat foarte usor si cu o singura mana. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light

Review pe scurt: Rowenta RH6545WH AFE Light

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Aspirare eficienta
  • Sistem de iluminare
  • Manevrare usoara
  • Autonomie 30 minute

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *