25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA  este un aspirator fara sac ce ofera o putere buna de aspirare si usurinta in utilizare. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va forma o parere ca mai clara.

Aspiratorul fara sac ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA  prezinta o putere buna de aspirare a murdariei de pe podelele dure si covoare, fiind un produs compact si usor de folosit. Sacul clasic a fost inlocuit cu un recipient mult mai practic ce ofera o capacitate generoasa de 2.5 litri pe care il puteti curata foarte usor la finalul sesiunii de aspirare.

Mai mult decat atat, tehnologia ciclonica implementata asigura performante de lunga durata, dar si un nivel superior de filtrare a aerului de praf. In acelasi timp, prezinta un cap de aspirare ptuernic ce asigura o indepartare mai facila a murdariei de pe orice fel de suprafata. Peria integrata Easy Brush permite aspirarea mobilei, dar si a altor suprafete delicate sau zone greu accesibile.

Cablul de alimentare suficient de lung, de 6.2 metri, va permite sa aspirati pe o raza mai mare timp in care ofera si o flexibilitate excelenta. Raza de operare ajunge pan ala 8.8 metri.

In plus, spre deosebire de alte aspiratoare, este destul de silentios inregistrand astfel 75 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA  poate fi o varianta buna de luat in considerare, iar printre principalele avantaje se numara puterea buna de aspirare, capacitatea de colectare generoasa si usurinta in manevrare. Cumparatorii sunt multumiti de el si de modul in care isi face treaba indepartand bine murdaria chiar si de pe covoare. Firul de  alimentare este intr-adevar suficient de lung, iar aparatul prezinta un design compact. Le-ar fi placut totusi sa poata regla si puterea de aspirare, insa chiar si asa performantele aparatului nu sunt afectate. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Tehnologie ciclonica
  • Capacitate de colectare mare
  • Cablu de alimentare lung

Puncte slabe

  • Lipsa variator putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *