22 aprilie 2024
Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

ROWENTA Steam Power RY6555WH este un aparat foarte practic pentru uz casnic, fiind mult mai eficient decat mopul clasic. Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestui aparat puteti optimiza procesul de curatenie si veti igieniza mult mai usor podeaua. Conform spuselor producatorilor, acest mop cu aburi reuseste sa indeparteze pana la 99% din germenii si bacteriile aflate pe podea fara a mai folosi porduse chimice de curatare.

Mopul cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH este aparatul ideal in vederea mentinerii unei locuinte curate si bine igienizate. Dispune de trei trepte de putere ce permite ajustarea fluxului de aburi, in functie de suprafata peste care vei trece cu aparautl. Poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete dure, gresie, faianta, parchet, marmura, granit si asa mai departe. Mopul este realizat din microfibra oferind rezultate bune fara a mai lasa pete si alt fel de urme. Peria integrata ajuta la curatarea in profunzime a petelor persistente, iar declansatorul de abur poate fi activat in functie de preferinte. Dupa ce ai pornit aparatul, in cel mult 30 de secunde, il poti pune in functie. Este de apreciat faptul ca ofera o eficienta atat de mare, fara a folosi produse chimice de curatare.

De asemenea, aparatul beneficiaza de un maner ergonomic prevazut cu orificiu, iar datorita greutatii reduse, acesta poate fi foarte usor de manevrat. In plus, mopul dispune si de sistem cu cartus anticalcar ce previne depunerile de calcar si deteriorarea produsului, asigurandu-i o durata de functionare mai mare.

Modelul in discutie masoara 21 cm lungime, 110 cm inaltime si 14 cm adancime, in timp ce cablul de alimentare ajunge pana la 7 metri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Personal, recomand utilizarea unui astfel de aparat precum este ROWENTA Steam Power RY6555WH in detrimentul clasicului mop, fiindca performantele celor doua nu pot fi comparate din niciun punct de vedere. Cumparatorii confirma acest lucru, ba chiar au facut si teste pentru a se convinge singuri ca a  meritat investitia. Indata ce l-au pus in functiune, aparatul s-a incalzit foarte repede, iar mare le-a fost surprinderea sa constante ca dupa ce au terminat curatenia si au revenit pe podea cu servetele umede, aceasta era impecabila. Cu siguranta un mop clasic nu ar fi reusit acest lucru, ceea ce demonstreaza ca este un aparat extrem de necesar mai ales daca aveti copii care pun foarte des mainile pe jos. Il recomanda cu toata incredere si sunt de parere ca este o investitie buna al carui raport calitate/pret este unul excelent.
Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH

Review pe scurt: ROWENTA Steam Power RY6555WH

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte usor de folosit
  • Poate fi folosit pe orice fel de podea, lasand-o impecabila
  • Nu foloseste produse chimice de curatare
  • Sistem anticalcar

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *