19 iulie 2024
Side by Side Star-Light SSM-510A+

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SSM-510A+ este, din punctul meu de vedere, o reala surpriza placuta din partea celor de la Star-Light sa ofere un astfel de produs la un pret atat de bun. In principal, imi place faptul ca este incapator, mentine alimentele in cele mai bune conditii si este foarte silentios.

Side by side-ul Star-Light SSM-510A+ ofera o capacitate generoasa de 510 litri care este impartita intre frigider 335 litri si congelator 175 litri. Este un model destul de economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. In principiu, producatorii sustin ca anual ar inregistra undeva la 405 kWh.

Totodata, aparatul este prevazut cu functia Total No Frost care previne formarea depunerilor de gheata, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa dezghetati periodic aparatul. Atunci cand lipsiti o perioada de acasa, puteti activa functia Vacanta care va asigura o functionare mai economica aparatului, insa trebuie sa fiti siguri ca in tot acest timp, usa nu va mai fi deschisa.

Pe exteriorul usii se afla si un display prin intermediul caruia vom regla temperatura din ambele compartimente. Pentru a impiedica pe cei mici sa deregleze aparatul, acesta a fost dotat cu functia de blocare acces copii ce dezactiveaza display-ul. Mai mult decat atat, in cazul in care uitam usa deschisa, se va porni alarma. In acest fel, veti preveni alterarea alimentelor din cauza neatentiei.

Functiile  de super racire si super congelare sunt foarte utile in cazuri de urgenta cand avem nevoie sa racim sau sa congelam rapid anumite alimente recent cumparate.

Star-Light SSM-510A+ compartimentare

Frigiderul este prevazut cu patru rafturi din sticla foarte rezistenta ce pot sustine si articole voluminoase. In partea de jos, beneficiaza si de doua compartimente incapatoare unde vor fi pastrate fructele si legumele in cele mai bune conditii. Usa frigiderului este prevazuta cu 5 rafturi din plastic unde putem depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul este organizat cu ajutorul a 5 compartimente. Usa acestuia dispune de 5 suporti din plastic unde vom putea depozita recipiente de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Asa cum spuneam inca de la inceput, Star-Light SSM-510A+ este un model silentios, ce inregistreaza nu mai mult de 43 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 89.5 cm latime, 69 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 99 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SSM-510A+ este un side by side foarte bun, spatios si economic, ce prezinta o serie de functii moderne. Chiar si clientii au fost placut surprinsi de acest produs si multi dintre ei declara ca le-au depasit asteptarile. Acestia sustin ca mentine foarte bine produsele intacte, este silentios, iar ca design nu au ce sa ii reproseze fiindca arata bine. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Side by Side Star-Light SSM-510A+

Review pe scurt: Star-Light SSM-510A+

9.9

Pret

9.9/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapator
  • Sistem Total No Frost
  • Mod vacanta, blocare acces copii
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *