24 aprilie 2024
Aspirator vertical fara sac Star-Light ACTS-606R

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light ACTS-606R este un aspirator vertical foarte practic in orice locuinta ce ne ajuta sa aspiram mai rapid diverse tipuri de suprafete, iar mai mult decat atat, vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Va propun sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei opinii cat mai pertinente.

Aspiratorul Star-Light ACTS-606R este prevazut cu o putere de aspirare de 150 W astfel ca, in general, se descurca eficient pe surpafete cum ar fi parchetul, gresia, sertare si asa mai departe. Poate fi practic in multe situatii, iar partea si mai buna este ca nu dispune de sac, ci este prevazut cu un recipient unde este colectata toata murdaria.  Acest recipient ofera o capacitate suficient de mare, de 0.6 litri, iar demontarea sa se realizeaza destul de usor.

Este foarte usor de folosit si de manevrat, beneficiind si de accesoriu pentru spatii inguste, ceea ce inseamna ca puteti patrunde cu usurinta si in zone mai greu accesibile.

In ceea ce priveste zgomotul produs, as putea spune ca nivelul este unul normal pentru un aspirator, nefiind un model foarte silentios, insa nici unul extrem de zgomotos.

Cablul de alimentare prezinta o lungime de maxim 5 metri, astfel ca puteti opera pe o raza de 6 metri.  Il puteti folosi si ca aspirator de mana fara probleme, astfel ca va va ajuta sa curatati si tapiteria masinii.

Dimensiunile acestuia sunt de 22 cm adancime, 33 cm latime si 10.5 cm inaltime, avand o greutate de 2.33 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACTS-606R este un aspirator ieftin si util, pe care il consider potrivit pentru intretinerea curateniei in locuinta unde nu sunt prea multe covoare. De regula, isi face treaba eficient pe suprafete dure, lucru confirmat si de actualii cumparatori. In general, acestia sustin ca aparatul este destul de bun, aspirand eficient murdaria, iar manevrarea este foarte facila. Multi dintre ei au declarat ca a reusit chiar sa le depaseasca si asteptarile, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aspirator vertical fara sac Star-Light ACTS-606R

Recenzii pe scurt: Star-Light ACTS-606R

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Fara sac
  • Accesoriu spatii inguste

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *