27 februarie 2024
Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Cauti o masina de spalat rufe eficienta din toate punctele de vedere? Atunci cu siguranta masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE iti va reprezenta intr-un mod excelent nevoile. Cu un consum redus de energie electrica, capacitatea de incarcare destul de mare si cea mai mare viteza de centrifugare, aceasta masina este ceea ce lipseste din casa ta. Te invitam sa o descoperi citind acest articol dedicat ei, cu informatii actuale si obiective.

Design

Masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este definita de unde design ultra modern, carcasa de culoare albe, linii drepte canturi ascutite. Frontal, se regaseste un hublou mare, ce este reprezentat de un cerc de culoare neagra, pe care este plasata o fereastra unde vei putea incarca suplimentar rufele, in timpul spalarii.

Deasupra acestui hublou, se regaseste panoul unde sunt amplasate cuva pentru detergent, butonul pentru setarea programelor si un display LCD. Pe acest display, vor fi afisate inforamtii utile ce vizeaza procesul de spalare.

Dimensiunile acestei masini sunt de 85 x 60 x 55 cm (l x L x A) si o greutate  de 61 kg.

Specificatii

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, atingand o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm. Impresionant la aceasta masina este faptul ca poti adauga haine chiar in timp ce spala. 

Face parte din clasa de eficienta energetica A+++, astfel ca putem spune ca este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe existente pe piata. Clasa de eficienta energetica la centrigufugare este B.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 kg, am putea spune medie spre mare. Este excelenta pentru o familie cu 3 membrii.

Este dotata cu o serie de programe foarte eficiente si suficient de diversificate. In acest sens, amintim de programul Rapid, ce dureaza doar 15 minute si poate spala hainele cu un grad scazut de murdarie.

Un alt program foarte important este programul Extra-clatire, care ofera posibilitatea de a clati suplimentar hainele la sfarsitul programului de spalare, astfel ca vei fi mereu sigur ca nu va mai exista nicio urma de detergent pe haine. Este recomandata in special persoanelor cu alergii puternice si chiar si bebelusilor

De asmenea, programul Prespalare este ideal pentru rufele foarte murdare, carora le este necesara o inmuiere inainte.

Programul bumbac se refera la hainele fabricate din bumbac, care sunt foarte murdare si au nevoie de o spalare eficienta si intesa, la o stoarcere de nu mai putin 1400 rpm.

Sinteticele vor fi spalate la o temperatura specifica, pentru ca tesatura sa nu fie afectata

Programul colorate te va ajuta sa speli rufele cu imprimeuri, acestea putand fi spalate la o temperatura potrivita pentru a nu se decolora.

Programul Sport este ideal pentru spalarea articolelor sportive, care au o tesatura speciala, iar ingrijirea trebuie sa fie pe masura.

Programul consum redus de energie te va ajuta sa faci economie la energia electrica, dar si la apa si detergent, acesta optimizand intreg procesul de spalare. Consumul va fi reglat automat in functie de cantitatea de rufe incarcata in cuva. Acest program a fost proiectat pentru a nu mai fi nevoit sa astepti pana se va umple masina.

Sistemul de siguranta pentru protectia copiilor este intotdeauna bine venit in casele unde sunt si copii.

Functia de programare intarziata te ajuta sa programezi masina de spalat la orice ora vei dori, indiferent daca te afli acasa sau nu.

Zgomotul atins in timpul spalarii este de 54 dB, iar in timpul centrifugarii de 74 dB.

Parerea clientilor

Clientii au fost mai mult decat multumiti de aceasta masina de spalat rufe. Sustin ca este extrem de siletioasa, stoarce excelent, atat cat iti doresti pentru ca poti selecta viteza de centrifugare, este eocnomica si, cel mai important, poti adauga rufe in timpul spalarii. A fost apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb  este o masina de spalat extrem de eficienta, cu programe diversificate, economica si silentioasa. Cel mai important aspect la ea se refera la posibilitatea de a introduce haine in timpul spalarii. Este o masina cu adevarat eficienta si calitativa, pe care o recomand cu mare incredere. Aici poti consulta si o oferta foarte buna.


Vrei sa faci economii si sa achitionezi aceasta masina la un pret mai mic? Atunci poti comanda masina de la oferta de resigilate. Gasesti oferta aici, sub imaginile de prezentare. Garantia este de 24 de luni.

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • posibilitatea de a introduce haine in timpul spalarii
  • silentioasa
  • economica
  • design elegant

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *