22 aprilie 2024
Side by side Samsung RS7577THCSP

Side by side Samsung RS7577THCSP

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung RS7577THCSP

Spatiul de depozitare nu iti mai ajunge? Este un motiv foarte intemeiat sa te orientezi asupra unui aparat de tip side by side care este capabil sa iti ofere tot ceea ce un frigider sau o combina nu poate. Este vorba in primul rand, de capacitatea foarte mare, unde iti poti pastra alimentele in maxima siguranta, dar si despre functiile inteligente cu care este prevazuta. Discutam pe larg despre side by side Samsung RS7577THCSP , un aparat frigorific practic si eficient.

Design

Samsung ne-a obinuit deja cu produsele sale unde se pune accent pe partea estetica, astfel ca si in acest caz, vorbim despre un aparat elegant, de culoare arginitiu, avand manerele usilor verticale. De asemenea, aparatul este prevazuta pe una dintre usi cu dispenser pentru apa, cu ajutorul caruia vei avea intotdauna apa proaspata si rece, la discretie.

Aparatul masoara 178.9 x 91.2 x 75.4 cm ( l x L x A).

Specificatii

Samsung RS7577THCSP este un side by side cu o capacitate generoasa de nu mai putin de 530 de litri, fiind incadrat in cea mai buna clasa de eficienta energetica, A+, cu un consum anual estimat la 458 kWh.

Aparatul este prevazut cu sistem de racire Full No Frost, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Altfel spus, nu vor mai exista depuneri de gheata pe peretii aparatului si se va stabiliza la o temperatura si un nivel de umiditate optim, pentru ca alimentele sa isi poata pastra proprietatile un timp indelungat.

Functia Holiday, dupa cum sugereaza si numele, este functia ideala atunci cand pleci in vacanta, fara a deconcta aparatul de la sursa de curent electric. Il poti lasa sa functioneze in continuare, activand aceasta functie. Astfel, iti va asigura un consum foarte mic, iar alimentele se vor pastra in maxima siguranta, insa usile nu trebuie deschise.

Usa este prevazuta cu un sistem de avertizare sonor, astfel ca atunci cand o vei uita deschisa sau nu o vei inchide bine, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

Aparatul mai preupune si existenta unui dispenser de apa si unul pentru gheata. Astfel, intotdeauna vei avea apa proapata la discretie, dar si cuburi de gheata.

Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii este de 39 dB.

Frigiderul Samsung RS7577THCSP

 • detine o capacitate de 359 litri
 • in partea de jos, se regaesc doua compartimente inchise din plastic rezistent, unde sa poti depozita fructele si legumele. Aici, temperatura si umiditatea vor fi pastrate la un nivel optim, pentru ca vegetalele sa isi mentina proprietatile.
 • deasupra acestor compartimente, regasim cinci rafturi, patru fiind din sticla si unul de plastic. Rafturile din sticla mai sunt prevazute si cu o margine de protectie.
 • usa frigiderului este si ea foarte bine gandita – pe interior se afla 4 suporturi din plastic, unde poti depozita alimentele mici, sticle, borcane etc, cel de sus fiind acoperit cu o usa culisanta, iar cel de-al doilea, este proiectat pentru a deservi ca un minibar. Usa frigiderului incorporeaza o alta usa mai mica, care este de fapt acest minibar.

Congelatorul Samsung RS7577THCSP

 • are un volum de 171 litri
 • este prevazut cu un aparat de facut gheata
 • dispune de optiunea de a alege gheata sub forma de cuburi sau macinata
 • este organizat in doua compartimente inchse si transparente, unde poti depozita alimentele ce emana mirosuri si arome puternice, iar in partea de sus inca 3 rafturi din sticla securizata
 • usa congelatorului esste prevazuta cu rezervorul cu cuburi de gheata si trei suporturi din plastic, pentru a depozita alimente de mici dimensiuni.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aparat, sustinand ca este practic si eficienta, iar spatiu de depozitare este foarte mare. De asemenea, au fost incantati si de design si de prezenta dozatorului de apa si gheata. Privit in ansamblu, este un aparat foarte bun, care nu a intampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care clientii apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Side by side Samsung RS7577THCSP, 530 l, Clasa A+,Full No Frost, H 179 cm, Inox este un aparat frigorific de incredere, pe care il recomand. Detine o capacitate foarte generoasa, astfel ca problema lipsei spatiului de depozitare va disparea cu siguranta. De asemenea, este prevazut cu sistem No Frost ceea ce iti faciliteaza realmente munca, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Aici poti consulta o oferta de pret buna, daca esti interesat de acest aparat.

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • sistem de racire No Frost
 • minibar
 • dozator de apa si gheata

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *