22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung VC07M2110SB

Fiindca este foarte dificil sa te descurci fara un aspirator bun, suntem aici sa iti oferim un sprijin pentru a gasi cel mai potrivit produs pentru nevoile tale. Samsung ne propune un nou model de aspirator si anume Samsung VC07M2110SB. In continuare, vei afla tot ceea ce te intereseaza despre acest aparat, dar vom analiza si parerile impartasite de actualii clienti.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design modern, avand carcasa de culoare neagra in combinatie cu albastru. Central, se afla butonul de pornire, respectiv oprire, amplasat pentru a iti fi mereu la indemana.

Detine urmatoarele dimensiuni: 27.2 cm latime, 23.4 cm inaltime si 40.7 cm adancime, cantarind 4.3 kg.

Specificatii

Samsung VC07M2110SB este un aspirator fara sac, ceea ce, din punctul nostru de vedere, constituie un avantaj. In locul sacului, exista un recipient in care este colectata toata murdaria acumulata, pe care il vei desprinde foarte usor si vei arunca de fiecare data cand se va umple continutul la gunoi. Implicit, vei scuti si costurile pe care le-ar fi presupus inlocuirea sacului.

Puterea aspiratortului este de 700 W, in timp ce puterea de aspirare este de 180 W.

Lungimea cablului de alimentare este de 6 m, permitand operarea pe o raza de 9 m.

Este prevazut cu turbina anti-incalcire ceea ce presupune o aspirare uniforma, evitand infundarea aspiratorului cu fire de par.

Capacitatea recipientului de colectare a murdariei este 1.5 litri.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aspiratorul se descurca bine, puterea fiind suficient de mare pentru a capta murdaria acumulata in covor sau pe parchet ori gresie. Este usor de manevrat si, deopotriva, de curatat de fiecare data recipientul cand este necesar. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Samsung reuseste sa se mentina in top, de fiecare data, cu produsele pe care ni le ofera, iar aspiratorul Samsung VC07M2110SB nu face exceptie. Clientii au fost multumiti de eficienta sa, ceea ce constituie un avantaj. In plus, aici poti gasi produsul la un pret foarte bun.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • recipient pentru colectarea mizeriei
  • turbina anti-incalcire

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *