25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung VCC54E1H31

Cred ca este dificil sau aproape imposibil sa faci curat fara sa ai la indemana un aspirator potrivit. Iar daca esti in cautarea unui astfel de aparat, iti propunem sa te informezi foarte bine inainte de a lua orice decizie, iar noi suntem aici pentru a te ajuta in acest sens. Discutam in continuare pe larg despre aspiratorul cu sac Samsung VCC54E1H31 pentru a cunoaste produsul mai bine, iar ulterior sa iei decizia corecta.

Design

Aspiratorul dispune de un design modern, avand carcasa neagra in combinatie cu rosu. Butonul de pornire/oprire al aparatului nu este amplasat intamplator, ci este pozitionat central, pentru a iti fi mereu la indemana.

Masoara 27.3 cm latime, 37 cm inaltime si 23.3 cm adancime, cu o greutate de 6 kg.

Specificatii

Samsung VCC54E1H31 este un aspirator cu sac potrivit pentru aspirarea uscata si pentru orice tip de suprafete. Prezinta o putere de 1500 W, in timp ce puterea de aspirare este de 380 W.

De asemenea, este prevazut cu o capacitate pentru colectarea prafului foarte mare, de 3 litri, ceea ce nu poate constitui altceva decat un avantaj. De asemenea, vine la pachet cu accesoriile potrivite, pentru o aspirare cat mai eficienta, inclusiv accesoriu pentru spatii inguste.

Samsung VCC54E1H31 este prevazut cu sistem de instalare in doua sensuri. Este necesara montarea unei tevi pe aparat, in timpul curatarii, apoi pentru o curatare, respectiv depozitare mai facila.

Totodata, aspiratorul mai este dotat cu filtru Hepa care are rolul de a asigura un aer cat mai curat. Are capacitatea de a capta microparticulele de praf, alergeni, polen, pentru un mediu mai curat si, implicit, sanatos.

Parerea clientilor

Clientii confirma eficienta si calitatea ridicata a acestui aspirator. Mai concret, vorbesc despre o putere mare si o eficienta pe masura, dar si despre utilitatea comenzilor amplasate pe maner. Isi fac treaba foarte bine cu acest aspirator si sunt de parere va raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Aspiratorul Samsung VCC54E1H31 reprezinta un aparat foarte bun, care iti va fi de mare folos de fiecare data cand vei dori sa faci curatenie. Presupune o putere mare, capabil sa aspire foarte bine chiar si covoarele, fiind usor de manevrat. Totodata, gasesti aici si oferta de pret propusa la care poate fi achizitionat in acest moment aspiratorul.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • putere mare
  • comanda pe maner
  • filtru Hepa

Puncte slabe

  • sacii trebuie inlocuiti periodic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *