19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB29HSR2DSA/EF

Fara doar si poate, o combina frigorifica nu poate lipsi din nicio locuinta. De aceea, putem spune ca este o achizitie foarte importanta, iar alegerea celui mai potrivit produs este un lucru esential. Iti facem cunostinta cu un alt model de combina frigorifica si anume Samsung RB29HSR2DSA/EF, pe care il vom analiza si de aceasta data, in detaliu.

Design

Dispune de un design foarte elegant, iar carcasa argintie face mult mai facila asortarea acesteia cu restul pieselor de mobilier. Este prevazuta cu doua usi reversibile, cu maner integrat. Deschiderea este standard, de la stanga la dreapta. Iluminarea interioara LED creste vizibilitatea in interiorul sau.

Masoara 178 x 59.5 x 66.4 cm (l x L x A), cantarind 66 kg.

Specificatii

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina frigorifica ce ofera un volum total de 289 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 272 kWh.

Are la baza sistemul de racire No Frost, ceea ce presupune racirea pe baza curentilor de aer. Astfel, nu vor mai exista depuneri de gheata peretii interiori ai aparatului si, cu atat mai putin, pe alimente.

Frigiderul combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF

 • inregistreaza o capacitate de 213 litri
 • prezinta 4 rafturi, dintre care unul este de tipul Easy Slide. Acesta se va putea glisa, pentru a ajunge mai facil la alimentele dorite
 • in partea de jos, se afla o ladita pentru depozitarea vegetalelor, asigurand cele mai bune conditii, pentru a isi mentine prospetimea un timp indelungat
 • usa este prevazuta cu trei rafturi din plastic, ce permit depozitarea oualelor, recipientelor mici, sticle si asa mai departe

Congelatorul combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF

 • ofera un volum de 76 litri
 • presupune trei compartimente inchise, motiv pentru care vei putea depozita lactate, fructe, legume, carne si asa mai departe, fara a exista riscul de a imprumuta arome sau miros
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au aratat, in general, multumiti de aceasta combina frigorifica, iar interesant este faptul ca au observat chiar scaderi de pana la 20% din valoarea facturii la energia electrica. De asemenea, considera ca ar fi o combina potrivita pentru o familie cu 2-3 membrii, prin prisma capacitatii oferite. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina frigorifica foarte eficienta, ce garanteaza cele mai bune conditii pentru alimentele aflate in interior. Dispune de sistem No Frost, iar clientii au fost in general foarte multumiti. Totodata, aici poti consulta o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • design elegant
 • sistem No Frost
 • organizare buna

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *