25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung RB29FERNDSA

Samsung RB29FERNDSA reprezinta o combina suficient de incapatoare, ce prezinta performante foarte bune, despre care vom discuta in continuare. Prezinta tehnologii de ultima generatie, ceea ce ii va creste eficienta, astfel incat alimentele tale sa fie intotdeauna in maxima siguranta, fara riscul de a se altera.

Design

Design-ul acestei combine frigorifice este unul cat se poate de elegant, carcasa fiind de culoare argintie, astfel ca vei reusi sa o asortezi cu orice nuanta de mobilier. Un plus de eleganta, ii confera si manerele integrate. Pe usa superioara, se afla display-ul LCD, de unde vei seta temperatura interioara.

Specificatii

Samsung RB29FERNDSA este o combina frigorifica ce inregistreaza o capacitate totala generoasa de 290 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic anual fiind estimat la 272 kWh.

Dispune de sistem No Frost, ce impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului. Racirea se va realiza prin intermediul curentilor de aer. Atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului, se afla niste orificii prin care va fi suflat aerul rece, pentru stabilizarea temperaturii si a umiditatii.

Frigiderul combinei Samsung RB29FERNDSA

 • ofera o capacitate de 192 litri
 • in partea de jos, se afla amplasat un compartiment in care vei depozita vegetalele. Va trebui sa le scoti din pungi pentru a nu se crea condens
 • in partea de sus, se afla trei rafturi din sticla securizata, iar unul dintre ele este de tipul Easy Slide, ce va permite glisarea acestuia, pentru a ajunge mai rapid si mai facil la alimente
 • usa frigiderului este dotata cu patru suporturi din plastic, dintre care doua sunt mai scurte, iar celelalte doua lungi. Aici vei putea depozita oua, recipiente mici, sticle si asa mai departe

Congelatorul combinei Samsung RB29FERNDSA

 • presupune un volum generos de 98 litri
 • este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise, in care vei putea depozita separat legume, carne, peste, lactate si asa mai departe, fara a exista riscul de a imprumuta arome ori mirosuri intre ele
 • prezinta o capacitate de congelare in decursul a 24 de ore de 12 kg

Autonomia acestei combine este de 20 de ore, suficient de mare. In acest timp, nu vei avea de ce sa iti faci griji, in cazul unei pene de curent, fiindca alimentele vor fi in maxima siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 39 dB, o valoare suficient de mica, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici din aceasta perspectiva.

De asemenea, datorita sistemului de avertizare pentru usa deschisa, nu vei uita niciodata usa deschisa, fiindca vei fi avertizat prin intermediul unui semnal sonor.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si pun in valoare mai multe aspecte. Printre acestea se numara faptul ca este o combina foarte silentioasa, ce vine cu un design foarte placut. Raceste foarte bine si il recomanda cu toata increderea si altor persoane. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Alege cu incredere combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, fiindca este de departe un produs de calitate, de care clientii au fost foarte multumiti. Presupune o capacitate rezonabila, o compartimentare foarte buna, dar, in acelasi timp, este si foarte silentioasa. In plus, aici poti gasi o oferta de pret foarte interesanta.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • sistem No Frost
 • design elegant
 • sistem avertizare usi deschise
 • silentioasa

Puncte slabe

 • lipsa dispenser apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *