22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung RB31FERNDSA

Revenim cu un nou model de combina frigorifica marca Samsung, ce dispune de functii de ultima generatie si o serie de caracteristici interesante. Te invitam sa afli mai multe detalii despre combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA ce ne-a surprins in mod placut, insa nu vrem sa tratam superficial lucrurile, ci vom intra in detaliu, pentru a cunoaste cat mai bine acest produs.

Design

Cum niciodata Samsung nu ramane indiferent fata de design-ul produselor sale, aceasta combina este prevazuta cu o carcasa foarte eleganta, de culoare argintie, ceea ce o va face sa fie usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Usile sunt prevazute cu manere integrate, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Pe usa superioara se afla panoul de comanda prin intermediul careia vei seta temperaturile interioare.

Aparatul masoara  185 x 59.5 x 66.8 cm (l x L x A) si cantareste 65 kg.

Specificatii

Samsung RB31FERNDSA este o combina frigorifica cu o capacitate totala de 310 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 299 kWh.

Este dotata cu cel mai performant sistem de racire si anume No Frost, eficient in combaterea depunerilor de gheata la nivelul peretilor interior, dar si pe suprafata alimentelor.

Totodata, dispune de sistem de avertizare pentru usa deschisa, pentru a nu uita niciodata sa inchizi usa, fiind avertizat sonor atunci cand alimentele vor fi in pericol.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjanta din aceasta perspectiva.

Frigiderul combinei Samsung RB31FERNDSA

 • prezinta un volum de 212 litri
 • in partea de jos, se afla un compartiment inchis, ideal pentru depozitarea fructelor si a legumelor, astfel incat sa isi pastreze proprietatile un timp indelungat
 • in partea de sus, se afla trei rafturi din sticla, dintre care unul este de tipul Easy Slide, ce iti va permite glisarea sa pentru o mai buna vizibilitatea asupra alimentelor
 • usa este organizata cu ajutorul a 4 suporturi, dintre care 2 lungi si 2 inguste

Congelatorul combinei Samsung RB31FERNDSA

 • iti pune la dispozitie un volum de 98 litri
 • prezinta trei compartimente inchise, pentru a putea aranja alimentele separat, in functie de origine pentru a evita schimbul de miros si arome
 • fiecare compartiment poate fi scos, pentru o igienizare cat mai buna
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Se bucura de calificative foarte bune in randul cumparatorilor, care s-au declarat foarte multumiti de acest produs. Sustin ca presupune o organizare foarte buna, finisaje de calitate, dar si foarte silentioasa. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomandam cu toata increderea achizitionarea combinei frigorifice Samsung RB31FERNDSA daca parametrii prezentati se incadreaza si in standardele tale, fiindca este un produs de inalta calitate, de care clientii au fost mai mult decat multumiti. Dispune de sistem No Frost, o organizare extrem de buna si multe alte functii interesante. Poti verifica aici si o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest produs.

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • design elegant
 • organizare buna
 • sistem Full No Frost

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *