22 aprilie 2024
Samsung VC15QSNMARD

Samsung VC15QSNMARD

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung VC15QSNMARD

Daca a sosit momentul sa inlocuiesti vechiul aspirator, consider ca ar merita sa incerci ceva mai calitativ. Aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD ar fi o optiune foarte bune in acest sens, care va transforma munca intr-o adevarata placere.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design foarte simpatic, avand carcasa rosie. Calitatea materialelor este una excelenta, tubul telescopic fiind realizat din metal, iar carcasa dintr-un plastic rezistent. Compartimentul unde va fi colectat praful este transparent, iar pe capac se afla un buton mare de ponire si oprire.

Tubul de culoare argintie este reglabil, astfel incat sa il potrivesti pe dimensiunea dorita.

Dimensiunile produsului sunt de 390 x 270 x 247 mm ( l x L x A) si cantareste 6 kg.

Specificatii

Samsung VC15QSNMARD este un aspirator fara sac avand o putere de 1500 W si o capacitate de colectare de 1.5 litri. Dispune de capat pentru spatii inghuste, dar si de o perie suplimentara pentru parchet. Alimentarea se realizeaza prin cablu.

Puterea de aspirare suficient de mare se datoreaza sistemului Cyclone Force, prin intermediul caruia vartejul de aer din compartimentul aflat in interior forteaza pana si firele de par si particulele de praf sa intre in compartimentul aflat la exterior. Astfel, vei evita infundarea aparatului, iar puterea acestuia este constanta pe tot parcursul aspirarii.

Totodata, aspiratorul detine si un filtru HEPA.

Peria NB 300 ofera si ea, la randul sau, o eficienta ridicata. Are capacitatea de a modifica fluxul de aer al duzei, astfel incat sa poata capata o putere superioara. Peria este constituita din materiale ce vor impedica strangerea prafului pe placa aflata jos si nu va mai fi necesara curatarea acesteia. Totodata, peria este echipata si cu o bara moale pentru a nu zgaria sau, mai rau, a sparge mobilierul.

Consider ca este mult mai avantajos modelul fara sac, fiindca recipientul poate fi desertat foarte usor si curatat cu un simplu jet de apa. Nu vor mai fi necesare cheltuieli in plus pentru saci de unica folosinta, care necesita si alegerea unui anumit model.

Aspiratorul se remarca si prin nivelul de zgomot destul de redus, astfel incat curatenia sa fie o adevarata relaxare, atingand un nivel de maxim 82 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aspiratorul este suficient de puternic astfel incat aspira foarte bine chiar si covoarele. Totodata, se curata extrem de usor, iar ei prefera sa o faca dupa fiecare utilizare pentru a evita incingerea motorului. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este o varianta excelenta in cazul in care te-ai gandit sa iti schimbi vechiul aspirator. Detine o putere suficient de mare de aspirare si se curata foarte usor, aruncand pur si simplu, murdaria la gunoi. Aici poti consulta oferta propusa de eMAG sau aici cea lansata de Flanco, astfel incat sa poti alege cea mai buna varianta.

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • design elegant
  • pret accesibil
  • filtru HEPA

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *