13 aprilie 2024
Side by Side Haier HRF-628AN6

Side by Side Haier HRF-628AN6

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Haier HRF-628AN6

Daca esti o familie numeroasa si spatiul de depozitare al alimentelor intotdeauna a reprezentat o problema pentru tine, iti recomandam sa te orientezi asupra unui side by side. In acest moment, pe piata exista o gama variata de astfel de aparate, de dimensiuni diferite. In continuare, vom analiza side by side-ul Haier HRF-628AN6 pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stii.

Design

Haier HRF-628AN6 este prevazut cu un design premium, foarte elegant si raftinat, care va iesi in evidenta, oriunde l-ai amplasa. Este de culoare negru, ceea ce inseamna ca se va asorta cu orice piesa de mobilier.

Usile sunt prevazute cu manere verticale, iar usa stanga este prevazuta cu dispenser pentru apa. Tot aici, se afla si display-ul de tip LCD, de unde vei seta temperatura atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Aparatul masoara 179 x 90.8 x 69 cm ( l x L x A) si cantareste 120 kg.

Side by Side Haier HRF-628AN6
Side by Side Haier HRF-628AN6

Specificatii

Haier HRF-628AN6 este un side by side deosebit, ce inregistreaza o capacitate de 550 litri. Este incadrat, totodata, in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind aproximat la 412 kWh. Va avea un consum cu pana la 25% mai mic decat modelele incadrate in clasa A.

Sistem de racire No Frost ofera o circulatie foarte buna a aerului rece in interior, fara sa mai fie necesara dezghetarea manuala a aparatului periodic.

Functia speciala pentru vacanta va fi excelenta atunci cand lipsesti un timp indelungat. Insa, singura conditie este sa te asiguri ca usile nu vor fi niciodata deschise.

Dispune de sistem mini bar push-pull unde vei aseza bauturile racoritoare, pe care le vei accesa mult mai rapid. Nu vei mai deschide de fiecare data usa mare a aparatului, ci vei lua sticlele prin usa de dimenisuni mici cu care este prevazut aparatul.

Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii nu depaseste 42 dB.

Frigiderul Haier HRF-628AN6

 • dispune de un volum mare de 375 litri
 • este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata si doua compartimente pentru fructe si legume
 • usa frigiderului este dotata cu patru suporturi pentru depozitarea alimentelor mici, borcane, sticle etc
 • prezinta functia de super-racire

Congelatorul Haier HRF-628AN6

 • detine un volum de 175 litri
 • este dotat cu trei rafturi din sticla securizata si doua compartimente pentru depozitarea alimentelor cu mirosuri proeminente
 • usa congelatorului este prevazuta cu doua suporturi pentru recipiente de mici dimensiuni
 • capacitatea de congelare este destul de mare, de 10 kg intr-o zi
 • este prevazut cu functia super-congelare

Parerea clientilor

Clientii considera acest produs a fi de departe unul extrem de eficient, acoperindu-le integral nevoile. Raceste, respectiv congeleaza foarte bine, iar mai mult decat atat, este prevazut cu un design deosbit. Clientii considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Side by side Haier HRF-628AN6 este un aparat frigorific performant, in cazul caruia eficienta isi spune cuvantul. Totodata, dispune de sistem de racire No Frost, functie de vacanta, dar si functii de super-racire si super-congelare. Este un produs bun de care clientii au fost multumiti. Aici poti consulta o oferta foarte buna propusa de Flanco sau aici poti verifica si oferta lansata de eMAG, pentru a vedea unde poti gasi cel mai bun pret.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • compresor Inverter
 • sistem No Frsot
 • capacitate generoasa
 • sistem minibar push-pull
 • dispenser pentru apa si gheata

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *