13 aprilie 2024
Side by Side LG GSB760SWXV

Side by Side LG GSB760SWXV

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

LG GSB760SWXV

Side by side-ul LG GSB760SWXV este un aparat frigorific ce face parte din gama 2016, lansat de LG, ideal chiar si pentru familiile mai numeroase, datorita capacitatii rezonabile de care dispune. In continuare, vom realiza o ampla analiza a acestui aparat, iar tu vei avea ocazia sa te convingi daca este sau nu, ceea ce cauti.

Design

LG GSB760SWXV este prevazut cu un design premium si foarte elegant, care cu siguranta va iesi in evidenta, oriunde l-ai amplasa. Detine o carcasa de culoare alba, usile sunt dotate cu manere incorporate, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Una dintre usi este prevazuta cu display digital de tip LED, de unde vei selecta temperatura.

Acesta masoara 179 x 91,2 x 73,8 cm ( l x L x A) si detine o greutate de 113 kg.

Specificatii

LG GSB760SWXV este un side by side eficient si performant, ce detine o capacitate de 626 litri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+.

De dotat cu sistem d eracire Total No Frost, ce va impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului, dar si pe suprafata alimentelor. Va fi creat un microclimat perfect pentru pastrarea alimentelor proaspete un timp mai indelungat.

Sistemul de ventilatie Multi Aif Flow are rolul de a distribui constat si uniform fluxul de aer rece, astfel incat sa fie asigurat o racire adecvata la nivelul fiecarui aliment pe care il vei depozita oriunde in aparat. Dispune de orificii multiple de ventilare, care fac posibil acest lucru.

Compresorul liniar unic cu inverter foloseste un piston liniar, in locul antrenarii conventionale cu miscare alternativa, astfel ca zgomotul produs va fi mai mic, inregistrand maxim 39 dB, dar si un consum redus de energie si o fiabilitate ridicata.

Autonomia aparatului este de 10 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Frigiderul LG GSB760SWXV

 • inregistreaza o capacitate de 406 litri
 • detine patru rafturi din sticla securizata, un compartiment Fresh Zone pentru depozitarea fructelor si a legumelor, un compartiment special Moist Balance Crisper, asigurand un nivel de umiditate optim in interior
 • usa este organizata cu ajutorul a patru suporturi unde vei depozita alimente de dimensiuni mici

Congelatorul LG GSB760SWXV

 • detine un volum de 220 litri
 • este prevazut cu o tavita pentru cuburi de gheata, patru rafturi din sticla, doua compartimente transparente pentru depozitarea alimentelor ce emana mirosuri puternice
 • usa este dotata cu patru suporturi din plastic
 • capacitatea de congelare in 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Clientii sustin ca sunt incantati de acest produs, fapt ce se datoreaza modului de functionare, dar si capacitatii de stocare destul de mare. Este foarte bine compartimentat si nu au ce sa ii reproseze. Acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Side by side LG GSB760SWXV este un aparat frigorific foarte bun, ce vine cu o capacitate de stocare foarte mare si functii performante. Compartimentarea este foarte bine gandita, astfel incat sa poti grupa foarte usor alimentele in momentul in care le asezi. Aici poti consulta o oferta buna de pret lansata de eMAG sau aici poti verifica oferta propusa de Flanco.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • design premium
 • compresor Liniar Inverter
 • sistem de racire Total No Frost
 • capacitate generoasa

Puncte slabe

 • lipsa dozator de apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *