25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-160SSG

Star-Light ne surprinde si de aceasta data si ne propune un nou model de hota foarte draguta si anume Star-Light HAD-160SSG. Este o hota potrivita pentru bucatarii de dimensiuni medii si, chiar, si pentru cele care nu prezinta pereti exteriori. In cotninuare, vei afla despre ce este vorba, pe larg!

Design

In ceea ce priveste partea estetica, discutam despre o hota moderna si foarte simpatica, realizata din inox. Fiind de culoare argintie, va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. In plus, prezinta urmatoarele dimensiuni: 82 x 60 x 40 cm ( l x L xA).

Specificatii

Star-Light HAD-160SSG este o hota incorporabila, dar si decorativa, care este dotata cu un singur motor ce inregistreaza o putere de 65 W si capacitate de aborbite de 280 mc/h.

Inevitabil, ne punem intrebarea carui tip de bucatarie se potriveste si ce dimensiuni presupune aceasta?

Calculul este unul foarte simplu, asa ca urmareste-l mai jos:

  • capacitatea de aborbtie va fi impartita la 12, acesta reprezentand valoarea optima a volumului de aer ce trebuie recirculat in decursul unei ore
  • rezultatul obtinut va fi impartit la inaltimea standard a incaperii, pe care o aproximam la 2.65 m
  • se va obtine suprafata de aproximativ 9 mp, insa nu este luat in considerare volumul corpurilor de mobilier
  • estimam 5 mp ca ar fi suprafata ocupata de mobilier si electrocasnice, astfel ca vom adauga aceasta valoare la rezultat.

Hota Star-Light HAD-160SSG este dotata cu sistem dublu de evacuare, drept pentru care o face potrivita si pentru bucatarii care nu detin pereti exteriori, prin urmare, nu exista posibilitatea evacuarii. In aceasta situatie, se apeleaza la recircularea si filtrarea aerului prin intermediul unui sistem dotat cu carbune activ.

In plus, prezinta lampa de iluminare care va fi foarte utila, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica B.

Totodata, filtrul de aluminiu va reusi sa elimine grasimea si aburul rezultat in timpul gatitului, in acelasi timp, fiind lavabil.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii, pe cea mai mare treapta de viteza este de 63 dB, motiv pentru care o vom aprecia drept a fi o valoare medie.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca aceasta hota este un produs eficient care se descurca foarte bine. De asemenea, filtrul se curata foarte usor, iar o parte dintre acestia l-au spalat in masina de spalat vase. De asemenea, raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SSG este un model de hota pe care il recomandam, fiind adecvata bucatariilor de dimensiuni potrivite. Este dotata cu sistem dublu de evacuare, ceea ce ii creste eficienta si utilitatea. In plus, pretul de achizitie este unul avantajos si il poti verifica aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • dublu sistem de filtrare
  • filtru lavabil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *