25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ACM-09AR

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR face parte din seria celor mai moderne modele din aceasta gama aflate in portofoliul Star-Light, oferind performante considerabile. Iar partea cea mai interesanta este atunci cand Star-Light ne demonstreaza inca o data ca se poate sa iti faci treaba foarte bine cu aparate sub media pietei. In continuare, vom analiza pe larg acest model si vom discuta toate plusurile si minusurile pe care le presupune.

Design

Aparatul este dotat cu un design elegant si discret, daca il vei amplasa pe un perete alb, se va potrivi foarte bine. Dispune de un display LCD unde va fi afisata temperatura camerei. Unitatea interna prezinta o lungime de 71.5 cm, latime 19.4 cm si inaltime 28.5 cm, cantarind 6.8 kg.

Totodata, unitatea externa inregistreaza o lungime d e77 cm, latime de 30 cm si inaltime de 55.5 cm, cantarind 25.5 kg.

Specificatii

Star-Light ACM-09AR este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza 9000 BTU pentru racire si 10000 BTU pentru incalzire. In aest context, putem spune ca se potriveste foarte bine incaperilor cu suprafete de pana la 18 mp.

Totodata, aparatul este incadrat in clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, motiv pentru care factura la curentul electric nu va fi incarcata foarte mult.

Star-Light ACM-09AR dispune de tehnologie pe Inverter fiind responsabila cu sporirarea randamentului aparatului. Astfel, ii va permite compresorului sa isi varieze in mod automat turatiile, pentru a atinge in timp utile temperatura dorita, iar ulterior, sa fie necesara doar mentinerea acesteia. In acest fel, vei observa si economii pe termen lung de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare cu care este dotat acest aparate face parte din seria celor mai performante existente pe piata in acest moment. Acest lucur se datoreaza densitatii ridicate, fiind capabil sa tina la distanta virusurile, bacteriile si alergenii, aromatizand aerului. Mai mult, fiind si lavabil, nu va fi necesara inlocuirea sa periodica, ce n-ar face altceva decat sa aduca cheltuieli in plus.

Star-Light ACM-09AR este prevazut cu urmatoarele functii:

 • Functia Jet sau Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului, pentru a atinge temperatura dorita intr-un timp cat mai scurt. Imediat ce a fost atinsa temperatura vizata, nu ramane decat sa o mentina in continuare.
 • Functia Follow Me – vizeaza multifunctionalitatea telecomenzii, jucand rolul si rolul de termostat datorita senzorului integrat.
 • Modul Sleep/Night – iti va asigura un somn cat mai odihnit, neexistand variatii de temperatura. Aceasta s-ar putea modifica cu maxim un grad. Totodata, aparatul va functiona intr-un mod foarte silentios, de aproximativ 25 dB, pentru a nu ii simti prezenta pe timpul noptii.
 • Timer – permite programarea aparatului pe intervale de timp pentru a functiona. Astfel, prezenta ta nu va fi obligatorie.
 • Functia Auto-Restart – ofera posibilitatea de a isi relua activitatea chiar si atunci cand se iveste o pana de curent.
 • Functia de autodiagnoza – are in vedere detectarea unei eventuale probleme in stare incipienta, afisand un cod pe display, pe care ulterior il vei cauta in manualul de utilizare, pentru a vedea despre ce este vorba. Este importanta solutionarea unei probleme inca de la inceput pentru a nu degenera.

Nivelul de zgomot maxim atins este de 40 dB, ceea ce face ca acest aparat de aer conditionat sa fie unul dintre cele mai silentioase modele existente pe piata.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat care, si din punctul lor de vedere, este eficient din mai multe perspective. Raceste, dar si incalzeste foarte bine, este silentios si economic. Functioneaza in parametrii optimi si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR este un model foarte interesant si avantajos, ce ofera o calitate buna la un pret redus, vezi aici oferta. Este unul dintre cele mai silentioase modele, dispune de filtru avansat ce va tine la distanta alergenii, virusurile si bacteriile si dispune de o serie de functii foarte utile. Mai mult decat atat, si actualii clienti ii confirma eficienta si se declara multumiti.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • silentios
 • economic
 • tehnologie Inverter
 • filtru Aroma
 • kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *