19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ACM-12AR

Iti prezentam un model de aparat de aer conditionat foarte interesant pe care Star-Light il propune si de aceasta data, si anume Star-Light ACM-12AR. Dispune de functii si tehnologii avansate, la un pret cat se poate de accesibil. In continuare, ne-am propus sa realizam o analiza atenta a produsului propus, Star-Light fiind in topul vanzarilor datorita produselor rezonabile vandute la preturi avantajose.

Design

Aparatul este prevazut cu un design simplu, dar elegant, avand carcasa alba, se va integra foarte usor de un perete alb, prezenta sa fiind una destul de discreta. Dispune de display LCD, unde va fi indicata temperautra din interior. Unitatea interna are o lungime de 80.5 cm, latime de 19.4 cm si inaltime de 28.5 cm, cantarind 7.2 kg.

Unitatea externa detine o lungime de 77 cm, latime 30 cm si inaltime de 55.5 cm, cantarind 25.5 kg.

Specificatii

Star-Light ACM-12AR este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12000 BTU pentru racire ceea ce il face potrivit pentru o incapere de aproximativ 16 mp, iar 13000 BTU pentru incalzire, adecvat pentru o incapere de 23 mp.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, ceea ce va garanta un consum relativ redus de energie electrica.

Aparatul dispune de tehnologia pe Inverter 3D ce presupune functionarea graduala a compresorului, pentru a atinge mai rapid conditiile climaterice dorite. Dupa ce temperatura dorita a fost atinsa, este necesara doar mentinerea ei. Pe termen lung, acest lucru implica o economisire a energiei electrice cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare prezinta o densitate foarte mare, pentru a elimina particulele de praf, poluare, virusurile, bacteriile si alergenii. In acest context, discutam despre o purificare totala a aerului. Filtru fiind lavabil nu va necesita inlocuirea periodic, ceea ce ar atrage costuri in plus. Totodata, are capacitatea de a aromatiza aerul.

Star-Light ACM-12AR prezinta urmatoarele functii:

 • Modul Follow Me – presupune functionarea multipla a telecomenzii, putand utilizata chiar si pe post de termostat de camera, fiind prevazuta cu un senozr incorporat. Va oferi feed-back constant catre unitatea centrala, pentru a mentine temperatura camerei, inregistrand un consum redus de energie.
 • Modul Sleep/Night – iti va proteja somnul pe tot parcursul noptii, fara sa existe variatii mari de temperauta. Aceasta s-ar putea modifica cu maxim 1 grad. De asemenea, este foarte silentios pentru a nu iti perturba somnul.
 • Functia Jet/Turbo – vizeaza intensificarea activitatii, astfel incat conditiile climaterice sa fie atinse in timp util. Dupa ce temperatura a fost atinsa, o va mentine constanta, iar pe termen lung acest lucru presupune un consum redus de energie.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale de timp, iar prezenta ta nu va fi absolut necesara.
 • Functia Auto-Restart – face posibila reluarea activitatii, dupa o eventuala pana de curent., tinand cont de ultimele setari facute.
 • Functia de ident – presupune identificare in stare incipienta a eventualelor probleme, afisand un cod display. Fiecare cod inseamna o anumita problema, iar ulterior va fi necesar sa o cauti in manual. Este important sa solutionezi probleme in stare incipienta pentru a nu degenera.

Zgomotul nu depaseste 41 dB, ceea ce il face unul dintre cele mai silentioase modele de aparat de aer conditionat.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aparat sustin ca este unul eficient, care se descurca excelent atat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. De asemenea, este extrem de silentios si inregistreaza performante foarte bune, Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12AR este un aparat care merita luat in calcul fiindca ofera performante desosebite la un pret avantajos. Dispune de filtru avansat ce va tine toate particulele de praf, poluare, alergeni si nu numai, la distanta, iar functiile din dotare nu fac altceva decat sa iti ofere confortul de care ai nevoie. Consulta aici cea mai recenta oferta de pret propusa de magazin.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Puncte forte

 • economic
 • silentios
 • filtru aroma
 • tehnologie Inverter 3D
 • kit instalare inclus

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *