22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ACMP-09A

Atunci cand ai mai multe camere pe care ai dori sa le racesti pe timpul verii, insa nu dispui de un buget suficient de mare pentru a monta cate un aparat de aer conditionat in fiecare incepere, ramane sa apelezi la un aparat de aer conditionat mobil. Aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A poate fi o alternativa de luat in calcul, foarte eficienta, dar si extrem de practica. In continuare, ai posibilitatea de a afla tot ceea ce te intereseaza despre acest aparat, astfel incat sa iti poti forma o parere obiectiva.

Design

Nu ar fi foarte multe de spus din aceasta perspectiva intrucat este un aparat destuld e simplu, avand o carcasa alba, robusta. Masoara 440 x 340 x 705 mm ( l x L x A) si are o greutate de aproximativ 26.6 kg.

In partea de sus, se afla panoul de control, cu butoanele specifice pentru selectarea programului dorit si un display LCD ce indica temperatura din interior.

Specificatii

Star-Light ACMP-09A este un aparat de aer conditionat mobil, ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, fiind recomandat pentru incaperi de aproximativ 25 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum decent de curent electric.

Dispune de sistem de filtrare cu densitate ridicata, pentru purificarea aerului. Totodata, este lavabil, astfel ca nu va fi necesarea inlocuirea sa periodica, ceea ce ar duce la cheltuieli in plus.

Acest aparat nu dispune de functia de incalzire, cum se intampla in cazul aparatelor fixe, ci doar pe cel de racire, urmat de alte cateva functii eficiente:

  • Functia de ventilare – presupune reciruclarea aerului pentru o temperatura constanta.
  • Dezumidificare – poate fi folosit oricand in timpul anului, stabilind un nivel optim de umiditate, tinand la distanta mucegaiul.
  • Timer – permite presetarea aparatului sa functioneze pe intervale de timp. Atunci cand vei ajunge acasa, te vei bucura de cele mai bune conditii.
  • Modul Sleep/Night – ofera cele mai bune conditii pentru un somn cat mai odihnitor. Temperatura poate varia cu maxim 1 grad Celsius. Aparatul va functiona intr-un mod foarte silentios pentru a nu il simti.
  • Functia de autodiagnoza – presupune detectarea in stare incipienta a eventualelor probleme de functionare si afisarea unui cod specific pe display. Codul il vei cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.

Nivelul de zgomot este de maxim 65 dB, astfel ca nu este tocmai la fel de silentios precum un aparat de aer conditionat fix. Totusi, nu este o valoare foarte mare pentru a te deranja acustic.

Parerea clientilor

Persoanele care au achiztionat acest aparat sustin ca este practic si eficient, pentru a raci mai multe camere. Neexistand probleme de functionare, au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACMP-09A este un aparat foarte practic, pentru persoanele care doresc sa raceasca mai multe camere, insa nu si-ar putea permite mai multe aparate fixe. Functioneaza in parametrii optimi, drept pentru care clientii au fost multumiti. Pentru a verifica o oferta de pret actuala intra aici.

8.4

Pret

8.7/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

8.5/10

Design

8.1/10

Puncte forte

  • poate fi mutat usor dintr-o incapere in alta

Puncte slabe

  • lipsa modul de incalzire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *