25 iulie 2024
Aspirator de mana Star-Light APC-2070G

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light APC-2070G este un aspirator de mana foarte practic si util in orice locuinta, oferind comoditatea pe care un aspirator clasic nu o ofera intocmai. Sigur ca nu putem inlocui un aspirator clasic cu unul de mana, fie ca discutam despre acest model sau oricare altul, fiindca nu acesta este scopul lui. Un aspirator de mana te poate ajuta sa cureti praful din anumite zone din casa mai usor, sa aspiri un sertar, sa strangi firimiturile de pe masa sau sa aspiri masini simplu si fara efort. Sigur ca intrebuintarile sale sunt variate, insa am oferit doar cateva exemple pentru a va putea face o idee, in ansamblu.

Dar, intorcandu-ne la aspiratorul Star-Light APC-2070G, fiindca acesta este, de fapt, subiectul discutiei noastre, trebuie sa stiti sa ofera o aspirare atat uscata, cat si umeda. Prin urmare, se poate intampla sa versi un pahare cu suc sau sa ai vreun incident neplacut si sa patrunda apa in casa, acest aparat te poate ajuta chiar si in situatii in care rabdarea iti este pusa la incercare.  Nu mai ai nevoie de laveta, ci trebuie doar sa aduci rapid aspiratorul si te va scapa de problema.

Autonomia nu este foarte mare, in medie 18 minute, insa este suficienta pentru multe intrebuintari. Recipientul din dotare este prevazut cu o capacitate de 0.7 litri. Printre accesoriile din dotare regasim o perie mica si accesoriul pentru aspirarea umeda. Acestea se detaseaza si ataseaza usor si rapid pentru a va apuca numaidecat de treaba. In pus, faptul ca este mic si usor il face si foarte simplu de manevrat.

Dimensiunile produsului sunt de 42 cm adancime, 10.4 cm latime si 12.3 cm inaltime, avand o greutate de 1.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light APC-2070G este un aspirator mic si practic in orice locuinta, fie pentru situatii limita, fie pentru intrebuintari zilnice. Cumparatorii sustin ca este un produs ce ofera randamentul pe care il asteptau, cel mai adesea folosindu-l pentru aspirarea parchetului, gresiei, blatului de bucatarie sau canapelei. Se descurca bine si chiar este un ajutor de incredere la care apeleaza des. In plus, in opinia lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

Aspirator de mana Star-Light APC-2070G

Review pe scurt: Star-Light APC-2070G

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Practic si usor de manevrat
  • Aspirare uscata - aspirare umeda
  • Recipient spatios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *