25 iulie 2024
Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CNFV-318SA este o combina frigorifica destul de spatioasa si bine organizata, ce asigura o racire eficienta alimentelor depozitate in interior. Trebuie sa recunoastem ca este o surpriza placuta din partea celor de la Star-Light, fiindca ofera un produs reusit la un pret extrem de avantajos.

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA pune la dispozitie o capacitate totala de 318 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 305 kwh.

Aparatul a fost prevazut cu functia No Frost, ce previne formarea ghetii pe peretii aparatului, dar si pe suprafata alimentelor.  Astfel, nu va mai fi nevoie sa dezgheti periodic aparatul.

Star-Light CNFV-318SA display

Prin intermediul display-ului LED amplasat in zona superioara, veti putea seta temperatura de la nivelul frigiderului, dar si de la nivelul congelatorului, precum puteti activa si alte functii utile: Eco Breeze, Eco LED, Eco Dual Balance, Eco Fresh sau Multi Frost Zone.

Star-Light CNFV-318SA interior

Frigiderul ofera o capacitate de 231 litri si este prevazut in partea de jos cu un compartiment pentru depozitarea vegetlor, iar mai sus, dispune de patru rafturi din sticla foarte rezistenta, dar si un suport pentru sticle si doze. Pe usa dispune de patru rafturi din plastic, unde puteti depozita recipiente mai mici, precum si borcane, sticle etc.

Congelatorul pune la dispozitie o capcaitate de 87 de litri si este prevazut cu trei compartimente sub forma unor setare, ce permit depozitarea alimentelor in functie de natura lor, prevenind astfel schimbul de mirosuri si arome. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.2 kg.

Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat sistmeul de iluminare LED. Totodata, combina nu este una galagioasa, inregistrand cel mult 45 dB.

Din punct de vedere estetic, este un model modern, culoare gri facandu-l foarte usor de asortat. In zonele laterale dispune de manere integrate oferindu-i un plus de eleganta. Dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 63.3 cm adancime si 185.5 cm inaltime, avand o greutate de 68 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light CNFV-318SA este o varianta de combina frigorifica foarte interesanta, bine organizata, ce dispune de functii moderne reusind astfel sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, iar pentru pretul platit este un produs neasteptat de bun. Sustin ca raceste foarte alimentele, este spatioasa, iar in general, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA

Review pe scurt: Star-Light CNFV-318SA

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa si bine organizata
  • No Frost
  • Eco Breeze, Eco LED, Eco Dual Balance, Eco Fresh, Multi Frost Zone

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *