19 mai 2024
Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko BIM25300XM  este o varianta de cuptor incorporabil foarte accesibila ca pret, dar si destul de apreciata in randul cumparatorilor. Scopul acestui material este de a va informa cu privire la tot ceea ce presupune acest produs pentru a verifica daca ar putea fi alegerea ideala.

Cuptorul incorporabil Beko BIM25300XM este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce ofera anumite avantaje cum ar fi coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, precum si o functionare mai sigura. Este incadrat in calsa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic destul de mic.

De asemenea, ofera o capacitate generoasa de 71 de litri, ceea ce va va putea permite intreprinderea oricarei activitati culinare.

Beko BIM25300XM dispune de o serie de programe si functii interesante menite sa optimizeze procesul culinar. Printre acestea regasim:

 • Grill : este ideal pentru prepararea bucatarilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragedere la interior si crocante la exterior.
 • Incalzire superioara si inferioara : le puteti regla in functie de reteta pe care doriti sa o pregatiti. In plus, puteti porni si ventilatorul pentru a asigura o distribuire uniforma a aerului cald.
 • Functia 3D : presupune pornirea elementelor  de incalzire inferioare, superioare si asistarea ventilatorului pentru a gati cat mai uniform si rapid alimentele pe ambele parti.
 • Clean zone : se refera la geamul usii care este acoperit cu un strat special ce permite o curatare mai facila a aparatului.
 • Steamshine : faciliteaza curatarea interiorului cuptorului, fiind necesara doar introducerea apei si pornirea cuptorului, iar pe masura ce apa se evapora, resturile se inmoaie devenind mult mai usor de curatat.
 • Timer : permite setarea timpului de gatit, pentru a preveni astfel coacerea excesiva.
 • Dezghetare : decongeleaza mai rapid alimentele scoase din congelator.

Totodata, cuptorul vine la pachet cu o tava adanca, dar si cu o tava de copt. In plus, functia de blocare acces copii permite dezactivarea panoului de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern, iar combinatia de gri si negru il face foarte usor de asortat si de integrat in bucatarie. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu display si butoane prin intermediul carora veti reusi sa realizati toate setarile dorite. Dimensiunile produsului sunt de 59.5 cm inaltime, 59.4 cm latime si 56.7 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko BIM25300XM este o varianta foarte accesibila ca pret, dar care isi face treaba eficient, fiind dotat cu o serie de programe si functii utile. Clientii sunt de parere ca este un cuptor rezonabil, care pentru nevoile sale este potrivit. Apreciaza capcaitatea generoasa pe care o ofera, functiile foarte utile din dotare si faptul ca este usor de setat. Sustin ca reuseste sa ofere o coacere uniforma alimentelor, este usor de curatat si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM

Review pe scurt: Beko BIM25300XM

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Functii utile
 • Eficienta energetica
 • Design modern

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *