25 iulie 2024
Side by Side Star-Light SSM-510BL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SSM-510BL este o varianta de side by side foarte interesanta, o adevarata surpriza placuta din partea brand-ului romanesc Star-Light. Aceasta ofera un design cu totul deosebit, dar si functii moderne, pentru performante ridicate. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Side by side-ul Star-Light SSM-510BL pune la dispozitie o capacitate generoasa de 510 litri, putand depozita o cantitate suficient de mare de alimente. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual aproxmativ 405 kWh.

Aparatul beneficiaza de sistemul de racire Total No Frost, ce previne depunerea de gheata pe peretii aparatului, dar si pe alimente. Astfel, nu va mai fi nevoie sa dezghetati periodic aparatul pentru a il curata. In acelasi timp, functia super racire-super congelare ajuta la racirea rapida, respectiv la congelarea rapida a alimentelor recent achizitionate, prevenind alterarea lor.

O alta functie interesanta este cea de vacanta care permite functionarea aparatului intr-un mod foarte economic, singura conditie fiind aceea de a nu deschide usa aparatului cat timp este activa functia respectiva. In plus, Star-Light SSM-510BL beneficiaza si de sistem de alarma in cazul in care usa nu este inchisa corect sau daca este lasata deschisa prea mult timp si ar putea pune in pericol siguranta alimentelor. Cu ajutorul functiei de blocare acces copii, puteti dezactiva panoul de control, iar cei mici nu vor mai putea deregla aparatul.

 Star-Light SSM-510BL interior

Zona frigiderului prezinta o capacitate de 335 litri si este prevazuta in zona de jos cu lada pentru depozitarea vegetalelor, iar deasupra dispune de patru rafturi foarte rezistente ce pot sustine si articole voluminoase. La nivelul usii, prezinta cinci rafturi unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni, borcane, sticle si asa mai departe.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 175 de litri si este prevazut cu cinci compartimente, unde puteti depozita alimente in functie de natura lor, pentru a nu mai imprumuta mirorsuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg. Si usa dispune de cinci rafturi unde puteti aseza pachetele mai mici.

Din punct de vedere estetic, Star-Light SSM-510BL este un model care arata foarte bine, prezinta un design elegant, iar culoarea neagra in face usor de asortat. In partea de sus, prezinta un display prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite. Totodata, manerele integrate ofera un plus de eleganta.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 89.5 cm latime, 69 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 99 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SSM-510BL este o varianta interesanta, cu un design deosebit si un mod de functionare eficient. Actualii cumparatori sunt foarte incantati de produs si declara ca a fost de departe o surpriza extrem de placuta. Apreciaza design-ul elegant, faptul ca este spatios, dar si silentios, iar ceea ce nu se asteptau este ca exteriorul se intretine extrem de usor, nu raman amprente pe el. Il recomand cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Side by Side Star-Light SSM-510BL

Review pe scurt: Star-Light SSM-510BL

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa si organizare buna
  • Super racire-super congelare, Mod vacanta, Alarma usa deschisa
  • Sistem Total No Frost
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *