25 iulie 2024
Side by Side Star-Light SSM-510WH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SSM-510WH este un side by side foarte interesant, ba chiar o reala surpriza placuta din partea celor de la Star-Light care ne ofera un produs performant la un pret extrem de accesibil. Insa, inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Side by Side Star-Light SSM-510WH pune la dispozitie o capacitate generoasa de 510 litri, ceea ce va permite depozitarea unei cantitate destul de mari de alimente. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 405 kWh.

Sistemul Total No Frost din dotare va impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului. Astfel, nu va mai fi necesar sa decongelati periodic aparatul. Alte functii utile de care produsul mai dispune sunt cSuper racire – Super congelare care ne ajuta sa racim sau sa congelam mai rapid alimentele recent cumparate, pentru a nu le da ocazia de a se altera. Functia Vacanta este ideala atunci cand plecam in concediu si nu avem nevoie de racirea alimentelor din partea superioara.

Un alt sistem foarte interesant este cel de alarma usa deschisa astfel ca in momentul in care nu inchideti bine usa sau o tineti prea mult deschisa astfel incat exista riscul ca alimentele sa se altereze, se va activa semnalul sonor.

In ceea ce priveste compartimentarea aparatului, intr-o parte regasim zona frigiderului ce ofera o capacitate de 335 de litri, iar in partea cealta zona congelatorului ce prezinta o capacitate de 175 de litri.

Frigiderul dispune de patru rafturi foarte rezistente ce permit sustinerea chiar si vaselor voluminoase si un compartimente de fructe si legume in cadrul caruia acestea se vor mentine proaspete mai mul timp. De asemenea, usa beneficiaza si ea de cinci suporturi unde puteti depozita pachete mici, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul prezinta cinci compartimente unde veti putea depozita alimentele in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, aparatul a fost prevazut cu sistem de iluminare interioara. Totodata, pentru reglarea temperaturii interioare, precum si pentru activarea functiilor dorite, veti folosi panoul de control cu display LCD amplasat in exteriorul aparatului.

Totodata, printre accesoriile produsului se afla si suportul pentru oua si tava pentru gheata. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare silentios inregistrand numai 43 dB.

Din punct de vedere estetic, este de departe un produs elegant, ce va oferi un aer rafinat bucatariei tale. Dispune de manere integrate oferindu-i si mai multa eleganta. Dimensiunile produsului sunt de 89.5 cm latime, 69 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 99 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SSM-510WH este de departe o surpriza placuta si un produs foarte reusit, dotat cu functii si tehnologii performante, putand fi o alternativa extrem de convenabila. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere extrem de buna, aparatul fiind spatios si foarte bine compartimentat, raceste excelent alimentele, iar design-ul este cu totul special. Au facut o alegere excelenta pentru nevoile sale si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul extrem de avantajos.

Side by Side Star-Light SSM-510WH

Review pe scurt: Star-Light SSM-510WH

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Organizare eficienta
  • Total No Frost
  • Functie Super racire, Super congelare, Alarma usa deschisa, Mod Vacanta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *