22 iunie 2024
Cuptor incorporabil Hansa Scandium BOEI69472

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Hansa Scandium BOEI69472 este un model de cuptor incorporabil destul de spatios si economic, ce ofera o coacere eficienta alimentelor, indiferent de natura lor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produs, dar si pareri pertinente.

Cuptorul incorporabil Hansa Scandium BOEI69472 pune la dispozitie o capacitate suficient de mare, de 65 de litri. Prezinta alimentare electrica, ceea ce asigura din start anumite beneficii si avantaje: o coacere uniforma, dar si siguranta. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus.

Cuptorul Hansa prezinta o putere de 3100 W. Totodata, beneficiaza de element de incalzire superior si de element de incalzire inferior, putand fi folosite fie separat, fie impreuna, in functie de reteta pe care doriti sa o pregatiti. Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, cuptorul dispune de sistem de iluminare. De asemenea, prezinta si o serie de functii foarte utile:

 • Incalzire rapida : foloseste elementul de incalzire superior, fiind ideal pentru incalzirea preliminara a cuptorului.
 • Dezghetare : ese ideal pentru decongelarea alimentelor scoase direct de la congelator.
 • Ventilator si gratar combinat : este potrivit pentru accelerarea procesului de prajire, imbunatatind gustul preparatelor.
 • Gratar combinat : se refera la gratar si la elementul de incalzire superior, fiind ideal pentru rumenirea alimentelor.
 • Rotisorul : va va ajuta sa obtineti o friptura savuroasa, putand prepara pui, kebab, carnati si asa mai departe.
 • Programatoare Ta si Ts : poti seta intervalul de timp in care cuptorul sa se opreasca automat, dupa terminarea prepararii alimentelor.
 • Curatarea catalitica : va simplifica munca in ceea ce priveste curatarea cuptorului. Practic, trebuie doar sa setati temperatura cuptorului la 250 de grade Celsius pret de  o ora, ulterior, reziduurile fiind mult mai usor de indepartat.

Din punct de vedere estetic, este un produs cu un design modern, fara elemente care sa iasa in evidenta. Frontal, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite, dar puteti monitoriza si durata programelor.

Sistemul Cooldoor3 presupune mentinerea rece a usii cuptorului, pentru a preveni accidentarile. Aceasta se datoreaza celor trei gemuri: geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57.5 cm adancime, avand o greutate de 32.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hansa Scandium BOEI69472 este o varianta de cuptor incoporabil foarte accesibila ca pret si despre care pot spune ca se descurca destul de bine. Cumparatorii sustin ca produsul ofera o coacere uniforma si eficienta alimentelor, indiferent de natura sa, este destul de incapator incat sa permita prepararea oricarei retete si usor de intretinut. Recomanda produsul mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Cuptor incorporabil Hansa Scandium BOEI69472

Review pe scurt: Hansa Scandium BOEI69472

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii utile
 • Autocuratare catalitica
 • Clasa A

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *