25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ASTY-1420W

Nu stiu cine ar putea concepe o casa fara aspirator, insa suntem convinsi ca foarte multi dintre cumparatori nu dispun de resursele necesare pentru a isi lua un aparat foarte scump. Nu este nicio problema, iti poti achizitiona un aspirator cel putin decent la un pret mai mic decat te-ai fi gandit. Este vorba despre aspiratorul cu sac Star-Light ASTY-1420W, despre care vom discuta in acest articol.

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, avand carcasa fabricata dintr-un material lucios de plastic de culoare alb in combinatie cu verde. Prezinta o latime de 26.3 cm, inaltime de 21.5 cm si adancime 38 cm, cantarind totodata 4.3 kg.

Specificatii

Star-Light ASTY-1420W este un aspirator cu sac ce permite o putere de aspirare mare, avand un motor puternic de 1400 W. Atunci cand vine vorba de curatenie, fara doar si poate sunt implicate si particulele de praf. Aparatul ofera o putere de absorbtie a prafului de 270 W.

In acelasi timp, prezinta o capacitate de colectare a murdariei de pana la 2 litri.

Fiind dotat cu sac textil, comparativ cu aspiratorarele prevazute cu saci de unica folosind, are marele avantaj de a putea fi golit si refolosit. In acest fel, nu va fi necesara achizitionarea de fiecare data a unui alt sac, dupa ca acesta s-a umplut.

Cand iti vei da seama ca sacul trebuie golit? Aparatul prezinta un indicator ce se va aprinde atunci cand sacul s-a umplut. Totodata, puterea de aspirare va scadea si iti vei da seama imediat ce ai de facut.

Star-Light ASTY-1420W detine un panou de comanda prevazut cu butoanele de pornire si oprire On/Off si inca un buton necesar pentru strangerea cablului automat.

Nivelul de zgomot maxim atins este de 84 dB, motiv pentru care nu este exagerat de zgomotos. Rolele de cauciuc vor permite o buna mobilitate a aparatului, astfel ca nu iti va deteriora mobilierul sau parchetul.

Nu lipseste nici tubul telescopic ce se poate roti la 360 de grade, astfel incat sa iti ofera o usurinta mai mare in a il manevra.

Cablul are o lungime de 8 m, am considera-o destul de mare pentru a putea curata o suprafata destul de extinsa.

Aspiratorul este prevazut cu un filtru conventional avand 5 straturi de filtrare si microfiltru pentru protectia motorului. Clasa emisiilor de praf face referire la calitatea aerului care este eliberat de aparat, aspiratorul fiind incadrat in clasa E. In ceea ce priveste performanta de curatare, face trimitere catre procentul de absorbtie al prafului de pe suprafta covorului ori de pe suprafate dure cum ar fi cea de lemn. In acest sens, este incadrat in clasa D pentru curatarea covoarelor si in clasa A pentru curatarea suprafetelor dure.

Este dotat cu perie standard, accesoriu pentru spatii inguste si tub telescopic.

Peria este ideala pentru curatarea parchetului ori a gresiei.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aspirator eficient ce ii ajuta realmente in curatenia casei. Aspira foarte bine atat mizeria, cat si particulele de praf din covor, parchet sau gresie. Il recomanda si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Star-Light ASTY-1420W este o varianta foarte buna indeosebi pentru cei ce isi doresc un aspirator destul de bun la un pret cat se poate de rezonabil. A dovedit ca este foarte eficient, aspira foarte bine orice tip de suprafete, iar clientii au fost multumiti. Mai mult decat atat, aici ai o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • motor puternic
  • dimensiuni si greutate mica, ceea ce il face usor de transportat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *