25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CCF-295AP

De ce sa investesti inutil intr-o lada frigorifica foarte scumpa, cand Star-Light CCF-295AP iti e tot timpul la indemana? Star-Light ne dovedeste inca o data ca mai scump nu inseamna intotdeauna un nivelul deasupra din punct de vedere calitativ, iar aceasta lada este cat se poate de practica si eficienta. In continuare vei vedea pe larg despre ce este vorba!

Design

Din punct de vedere al design-ului, lada este prevazuta cu un design simplu, dar placut, fiind de culoare alba. Este dotata cu o usa cu deschidere pe vertical, iar manerul este orizontal. Detine urmatoarele dimensiuni:85 x 111 x 68.5 cm ( l x L x A) si o greutate de 42 de kg.

Specificatii

Star-Light CCF-295AP este o lada frigorifica ce are o capacitate de 195 litri. Este incapatoare, depasind chiar media gamei. Vei putea stoca o cantitate generoasa de alimente.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre aceasta data si un congelatorul clasic, putem spune ca produsul in discutie iti va permite sa utilizezi intreg spatiul interior, in timp ce congelatorul te limiteaza din cauza rafturilor prin intermediul carora este organizat.

Recomandat ar fi, totusi, sa ai o anumita ordine atunci cand vrei sa asezi alimentele, fiindca, in caz contrar, iti va fi dificil sa gasesti de fiecare data ceea ce cauti.

Din perspectiva consumului de energie, putem spune ca este o lada destul de economica. Inregistreaza unc onsum anual de doar 268 kWh.

In cazul in care ai si copii si sunt neastamparati, trebuie sa sti ca o poti incuia fara probleme.

Totodata, este foarte silentioasa, nivelul de zgomot nu depaseste 44 dB.

Datorita rotilor cu care este prevazuta, o vei putea muta foarte usor dintr-un loc in altul, pentru ca nu va mai fi nevoie sa o ridici de la sol.

Cat despre capacitatea de congelare, in 24 de ore este de 14 kg.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs cat se poate de interesant si accesibil si care isi face treaba asa cum promite. Prin urmare, pot stoca o cantitate generoasa de alimente, iar in acelasi timp, sunt siguri ca preparatele lor sunt stoca in cele mai bune conditii. Apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP este un produs cat se poate de avantajos si interesant, ce merita sa ii acordati cel putin atentia. Cu o capacitate de stocare peste media produselor din aceasta gama, aparatul reuseste sa raceasca extrem de bine alimentele, iar acest lucru este sustin si de clienti. Consulta aici si cea mai buna oferta de pret lansata de producatori!

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • incapatoare
  • silentioasa
  • sigura
  • usor de mutat

Puncte slabe

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *