13 aprilie 2024
Mixer vertical Star-Light HBJ-700W

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HBJ-700W este un mixer vertical foarte usor de manevrat, potrivit in orice bucatarie. In plus, vine la pachet cu un pret destul de mic, ceea ce il recomanda tuturor tipurilor de bugete.

Blender-ul Star-Light HBJ-700W este prevazut cu o putere de 700 W si un bol cu capacitatea de 0.8 litri. Pentru intensificarea activitatii aparatului poti apasa butonul turbo. Cu ajutorul acestui aparat poti prepara o gama variata de retete de la smoothie, pana la piureuri, supe crema si asa mai departe.

Bol Star-Light HBJ-700W

Manerul cauciucat este foarte confortabil si permite o manevrare foarte buna a aparatului. Butonul de pornire a aparatului si cel turbo sunt amplasate pe manerul aparatul, pentru a iti fi la indemana.

Aparatul este foarte usor de intretinut, va trebui doar sa detasezi pasatorul si sa il speli imediat dupa utilizare sub jetul de apa. Pentru cei mai comozi, atat pasatorul, cat si bolul se pot adauga chiar si in masina de spalat vase.

Cablul de alimentare este si el suficient de lung, avand o lungime de 1.3 metri.

Mixerul beneficiaza de un design foarte placut, fiind disponibil in vairanta negru/argintiu. Este un aparat destul de mic ce masoara numai 380 x 50 x 50 mm,, avand o greutate de 1.3 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat mic si foarte practic in orice bucatarie, pe care il folosesc frecvent si intotdeauna au fost multumiti de modul in care isi face treaba. Acestia au declarat ca este foarte usor de manevrat, iar cu ajutorul sau au preparat diverse retete de smoothie, supe crema, piureuri si asa mai departe. Il recomanda si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Star-Light HBJ-700W este un mixer foarte eficient, cu care iti poti face treaba simplu si rapid, iar care la final este foarte usor de curatat. Il recomand mai departe pentru ca isi face treaba in parametrii optimi si nu am preintampinat probleme cu el.

Mixer vertical Star-Light HBJ-700W

Pareri pe scurt: Star-Light HBJ-700W

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *