25 mai 2024
Mixer vertical Star-Light HBSJ-700W

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light HBSJ-700W este un mixer vertical foarte practic in orice bucatarie, ce doreste sa vina in ajutorul tau, iar mai mult decat atat, pretul de achizitie este unul cat se poate de accesibil.

Mixerul Star-Light HBSJ-700W este prevazut cu o putere de 700 W, fiind efiicent in mai multe situatii. Poate fi util in tocarea cepei si a altor zarzavaturi, poti bate albusuri de ou, prepara creme, piure, pisa cartofi si asa mai departe. Toate acestea se datoreaza accesoriilor din dotare si anume: pasatorului, tocatorului si telului. In acelasi timp, vine la pachet si cu un bol de 0.8 litri si un vas pentru tocator cu capacitatea de 0.6 litri.

Este un aparat foarte usor de folosit, iar toate accesoriile din dotare se ataseaza si detaseaza foarte usor, prin simpla apasare a unui buton. In plus, acestea pot fi spalate si igienizate foarte usor chiar si in masina de spalat vase.

Aparatul este prevazut cu un design foarte modern, fiind disponibil in vairanta negru/argintiu. Pe maner este amplasat panoul de control prin intermedul caruia vei putea porni si opri aparatul, precum vei putea putea activa si functia turbo. In plus, manerul cauciucat asigura o buna manevrabilitate aparatului si confort utilizatorului

Dimensiunile mixerului sunt de 39 x 52 x 51 cm, avand o greutate de 1.4 kg. Prin urmare, nu ocupa mult spatiu in bucatarie pentru depozitare. Cablul de alimentare are o lungime de 1.3 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca, personal, reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu el, fiind un produs eficient, dar si foarte usor de folosit si de intretinut. Nu le-a creat niciun fel de probleme, iar accesoriile din dotare sunt suficient de diversificate incat sa fie util in diverse tipuri de activitati culinare. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Star-Light HBSJ-700W este un mixer ce merita achizitionat fiindca s-a dovedit a fi eficient, iar pretul de achizitie este intr-adevar imbatabil, fiind accesibil tuturor tipurilor de bugete. In mare parte, se descurca foarte bine, este usor de manevrat si de intretinut.

Mixer vertical Star-Light HBSJ-700W

Review pe scurt: Star-Light HBSJ-700W

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesorii diverse
  • Usor de manevrat
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *