25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light MBM-45AP

Daca si tu est in cautarea unui aparat frigorific mic pentru un birou ori casa de vacanta, pensiune si asa mai departe, iti recomandam frigiderul minibar Star-Light MBM-45AP. Este o alternativa rentabila, insa pentru a putea fi sigur ca ti se potriveste, te invitam sa afli tot ceea ce trebuie sa stii chiar in acest articol.

Design

Din perspectiva design-ului, nu putem spune ca detine vreun element cu care sa iasa in evidenta. Prezinta o carcasa de culoare alba, foarte simpla care se va integra foarte bine oriunde l-ai amplasa. Detine o singura usacu deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila, o vei putea monta cum te obliga spatiul. De asemenea, manerul usii este integrat. Cat despre dimensiunile sale, aparatul prezinta 49.2 x 47.2 x 45 cm ( l x L x A) si cantareste 15 kg.

Specificatii

Star-Light MBM-45AP este un frigider minibar ce inregistreaza o capacitate de 45 litri, astfel ca putem spune ca ar detine un volum destul de mare, daca ne-am raporta la dimensiunile sale. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 105 kWh, iar pe zi, 0.29 kWh.

Usile aparatului sunt dotate cu doua rafturi unde vei putea depozita sticle si alte recipiente de dimensiuni mai mici.

Spatiul interior este organizat cu ajutorul a unei ladite care reprezinta, de fapt, congelatorul care este dotat cu o usita. Este foarte utila sau, chiar am putea spune, absolut necesara, deoarece nu vei risca sa iti inghete si alimentele aflate in frigider.

Sistemul de dezghetare este automat, ceea ce reprezinta un mare plus. Iti va facilita realmente munca, pentru ca nu vei mai fi nevoit sa il dezgheti periodic. In acest sens, apa isi va parcurge traiectoria prin intermediul unor canale interne, dupa care vor ajunge in niste rezevoare amplasate in partea de jos.

Vei seta temperatura interioara prin intermediul unui selector manual ce este amplasat in interiorul frigiderului. Vei putea alege treapta potrivita pentru temperatura dorita.

Nivelul maxim de zgomot nu depaseste 42 dB, motiv pentru care putem afirma ca este un aparat silentios, ce nu va produce sunete deranjante.

Parerea clientii

Se pare ca persoanele ce au achizitionat acest aparat a fost neasteptat de multumite de modul de functionare al acestuia. Sustin ca pastreaza alimentele in conditii optime, nu este galagios, iar majoritatea persoanelor l-au ales pentru birou. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Frigiderul minibar Star-Light MBM-45AP este un aparat foarte avantajos din toate perspectivele. Nu ocupa mult spatiu si reuseste sa pastreze alimentele in cele mai bune conditii pentru a nu se altera. Decongelarea se realizeaza automat, iar totodata, nu produce zgomot deranjant. Aici poti vizualiza cea mai buna oferta de pret.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • dezghetare automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *