13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch TDS372817A

Iti prezentam de aceasta data un aparat extrem de eficient, in materie de calcat al hainelor, capabil sa iti simplifice realmente munca. Este vorba despre statia de calcat Bosch TDS372817A, de departe un aparat foarte practic si performante, care nu va intarzia sa iti ofere rezultate satisfacatoare. In continuare, vei afla toate detaliile pe care este necesar sa le cunosti inainte de o eventuala achizitie.

Design

Aparatul dispue de un design modern, carcasa fiind alba in combinatie cu negru. Este foarte usor de manevrat, oferindu-ti un plus de confort din aceasta perspectiva.

Specificatii

Bosch TDS372817A este un fier de calcat ce ofera o putere foarte mare, de 2800 W, avand o presiune a aburului de 5.5 bari cu sistem de siguranta. Sistemul Advanced Ssteam asigura o dsitrbutie optima a aburului pentru a obtine rezultatele dorite.

Talpa CeraniumGlissee asigura o aluencare usoara pe suprafata materialelor, dar este si rezistenta la zgarieturi.

In doar 2 minute, talpa va ajunge la temperatura optima.

Tasta eco asigura o economisire a energiei cu pana la 25% si a apei de pana la 40%.

AntiShine este programul special pentru a proteha tesaturile delicate si cele de culoare inchisa.

Calc’n’Clean Advanced este un recipient special pentru colecatarea calcarului, mentinand statia curata, pentru performante ridicate. Totodata, Timer Calc’n clean reprezinta indicatorul pentru curatare.

Jetul vertical de aburi va fi intotdeauna bine venit, ideal pentru reimprospatarea tesaturilor si asigura un plus de confort.

Statia este prevazuta cu rezervor de apa pe care il poti detasa, ce ofera o capacitate de 1.4 litri. Indicatorul pentru container de apa gol, iti va indica momentul in care va fi necesara alimentarea sa.

Sistem Secure asigura un plus de siguranta, prin deconectarea automata.

Gratie functiei i-Temp Advanced combina eficient temperatura si aburul, pentru a indeparta si cele mai persistente cute.

Parerea clientilor

Asa cum era si de asteptat, clientii sunt mai mult decat multumiti de aparat, care se descurca excelent. Acestia sustin ca activitatea de a calca hainele a devenit mult mai lejera si usoara, iar diferenta intre o statie de calcat si un fier este uriasa. Ar recumpara de fiecare data acest produs si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Statia de calcat Bosch TDS372817A este un aparat de inalta calitate care asigura performante ridicate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Clientii confirma toate aceste lucruri si acorda calificative foarte bne aparatului. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret destul de buna.

9.5

Pret

8.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa Ceranium Glissee
  • usor de utilizat
  • buton eco

Puncte slabe

  • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *