22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Daca iti doresti o netezire perfecta, cu siguranta ai nevoie de un aparat performant care sa ajunga la nivelul asteptarilor tale. Ei bine, s-ar putea ca statia de calcat Philips PerfectCare Elite GC9650/80 sa fie exact ceea ce cauti, calitatea sa neputand fi contestata in vreun fel, fiindca producatorii au fost atenti pana la cel mai mic amanunt, din toate perspectivele.

Design

Chiar incepand cu design-ul, putem spune ca este un aparat absolut impresionant. Este prevazut cu o carcasa foarte eleganta si moderna, de culoare mov, in combinatie cu negru. Dimensiunile sale sunt de 23.3 cm latime, 28.5 cm inaltime si 45.3 cm adancime, avand o greutate de 5.1 kg.

Specificatii

Philips PerfectCare Elite GC9650/80 este o statie de calcat ce ofera o putere de 2400 W, cu ajutorul careia in cel mai scurt timp, 2 minute, va ajunge la temperatura optima. Talpa T-IonicGlide asigura o alunecare perfecta pe suprafata materialelor, dar este rezistenta si la zgarieturi.

Aparatul va reusi sa tina la distanta depunerile de calcar, pentru a prelungi durata de viata a aparatului, dar si va mentine ridicate.

Modul Eco va asigura o cantitate redusa de abur, in acest mod vei reusi sa economisesti energie, insa fara a altera rezultatele.

Aparatul a fost special gandit pentru a putea fi alimentata cu apa de la robinet.

Tehnologia cu abur silentios asigura un maxim de confort, fara sa te deranjeze in timp ce calci haine.

Sigur ca permite si calcarea pe verticala, depotriva foarte eficienta si comoda pentru utilizator.

Sistemul anti-picurare asigura o calcare excelenta, fara a pata hainele.

De asemenea, nu vei avea de ce sa iti faci griji cand vei uita apararatul in priza, pentru ca se poate opri automat.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt multumiti de aceasta statie de calcat, cum era si de asteptat. Sustin ca isi face treaba excelent, este usor de utilizat si dispune de cele mai importante si eficiente functii. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite GC9650/80 este un aparat ultra-performant si eficient, care cu siguranta, va reusi sa ajunga la nivelul asteptarilor tale. Clientii confirma eficienta sa si i-au acordat calificative foarte bune. Pentru a verifica si o oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

 

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • putere mare
  • design deosebit
  • calcare pe verticala
  • talpa T-ionicGlide
  • oprire automata

Puncte slabe

  • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *