19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Calcatul hainelor poate deveni mai usor, cat timp ai la dispozitie aparatele potrivite. De aceasta data, vom discuta despre statia de calcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 ce promite a fi un aparat performant, care va asigura rezultate pe masura asteptarilor si, bineinteles, daca atinge standardele fiecaruia dintre voi.

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern si foarte placut, carcasa fiind albastra in combinatie cu alb. Masoara 23.3 cm latime, 45.3 cm inaltime si 28.5 cm adancime, avand o greutate de 5.1 kg.

Specificatii

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este o statie de calcat ce asigura o putere de 2400 W, astfel incat talpa se va incinge in doar doua minute. Talpa T-IonicGlide ofera o alunecare excelenta pe suprafata hainelor, dar si o rezistenta la zgarieturi.

Statia a fost special gandita pentru a fi alimentata cu apa de la robinet. Daca in timp ce calci, nu va mai fi apa in rezervor, il poti realimenta foarte facil, fara sa mai fie nevoie sa opresti aparatul.

Modul Eco are capacitatea de a utiliza o cantitate de abur redusa, reusind astfel sa economisesti energie electrica, fara sa afecteze rezultele. La polul opus, modul Turbo are capacitatea de a genera o cantitate mai mare de abur.

De asemenea, statia iti va permite si calcarea pe verticala, ceea ce reprezinta un plus de conofrt. In acest mod, vei reusi sa netezesti hainele direct pe umeras.

Nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici macar atunci cand vei pleca de acasa si vei uita statia in priza, fiindca aceasta a fost prevazuta cu oprire automata.

Parerea clientilor

In principiu, clientii sunt foarte  multumiti de aceasta statie, care le faciliteaza efectiv munca. Concret, aceasta calca foarte bine hainele, indiferent de tesatura, este usor de manrvrat, iar calcarea pe verticala s-a dovedit a fi si ea foarte eficienta. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este un aparat foarte performant, care asigura rezultate excelente. Este prevazut cu cele mai eficiente si utile functii, iar clientii sunt foarte multumiti. In plus, aici poti beneficia si de o reducere de pret.

 

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • putere mare
  • calcare pe verticala
  • talpa T-IonicGlide
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *