22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Expert GC9642/60

O statie de calcat reprezinta un real ajutor in orice casa, calcatul hainelor devenind mult mai facil si placut. Iar acest lucru este confirmat si de utilizatorii care nu erau deloc prieteni cu calcatul hainelor. In continuare, vom discuta despre un alt model de statie foarte interesant si anume Philips PerfectCare Expert GC9642/60.

Design

Statia este prevazuta cu un design foarte elegant si modern, carcasa fiind de culoare aurie in combinatie cu alb. Dispune de un maner foarte comod care va oferi o manevrare foarte facila a aparutului. Dimensiunile acesteia sunt de 23.3 cm latime, 453 cm inaltime si 28.5 cm adancime, avand o greutate de 5.1 kg.

Specificatii

Statia de calcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este prevazuta cu o putere de 2400 W, motiv pentru care in doar doua minute aceasta va atinge temperatura optima. Talpa T-IonicGlide asigura o alunecare perfecta pe suprafata hainelor si o rezistanta mare la zgarieturi.

Poti realimenta rezervorul cu apa oricand, chiar si in timpul functionarii. In plus, poti adauga cu incredere apa de la robinet fiindca nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Tehnologia OptimalTemp permite netezirea materialelor dificile precum blugii pana la cele delicate precum matease.

Pentru o calcare cat mai buna a hainelor, varful special cu aburi iti va permite sa patrunzi si in zonele cele mai dificil de patruns.

De asemenea, calcarea pe verticala reprezinta un alt avantaj ce asigura un plus de confort.

Oprirea automata ofera un plus de siguranta, pentru ca statia se va opri automat dupa o anumita perioada de inactivitate.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de acest produs pentru ca isi face treaba excelent, indiferent de material. Este foarte usor de manevrat si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Statia de calcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este un aparat extrem de practic si util in orice locuinta, de aceea il recomandam. Isi face treaba rapid si eficient, iar clientii se declara multumiti. Aici poti gasi si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • putere mare
  • calcare pe verticala
  • talpa Steam Glide
  • usor de manevrat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *